Konkurs je istekao.

Senior DevOps Engineer

Vip mobile d.o.o.

Beograd
Senior
27.09.2019.

Konkurs je istekao.

Upoznaj kompaniju Vip mobile d.o.o.

 • Kompaniju Vip mobile čini preko 1000 stručnjaka najrazličitijih profila. Na tržištu telekomunikacija postojimo deset godina, brojimo oko 2,2 miliona korisnika i imamo najveću 4G LTE mrežu u Srbiji!

  Okruženje koje se stalno menja, naučilo nas je koliko je važno kontinuirano učenje, fleksibilnost i prilagođavanje promenama. U najdinamičnijoj industriji današnjice, našim IT stručnjacima su otvorena vrata u svet najnovijih tehnologija, agilnih metoda rada, digitalizacije. Rad u ovakvom okruženju nas inspiriše da svaki dan pomeramo granice, implementiramo moderna rešenja u poslovanju i unapređujemo naša znanja i veštine. Kao deo Telekom Austrija Grupe, i klastera Srbija & Slovenija, deo smo ogromne mreže stručnjaka sa kojima delimo znanje, razmenjujemo iskustva, usavršavamo se, kroz svakodnevni rad ali i kroz formalne obuke i programe razmene na internacionalnom nivou.

  U našim timovima inženjera rade iskusni stručnjaci, ali i mladi inženjeri koji ulaze u svet IT-ja i industriju budućnosti. Mladim inženjerima koji započnu karijeru u Vipu, omogućavamo da prođu kroz sve oblasti IT-ja kojima se bavimo u kompaniji kako bi stekli širu sliku, upoznali se sa što većim brojem sistema i usmerili svoju karijeru u željenom pravcu. O izazovima rada u našem IT-ju govori i veličina IT ekosistema koji čini ogroman broj aplikacija – preko 300!

  Zajedničkim snagama svaki dan doprinosimo kreiranju okruženja za naše zaposlene gde će poželeti da ostanu i grade svoju karijeru. O uspešnosti naših ciljeva i lojalnosti zaposlenih govori činjenica da danas sa nama radi preko 200 stručnjaka koji su Vip gradili od samog početka!

  Radno okruženje smo prilagodili sopstvenim potrebama i to na način da budemo dostupni jedni drugima, da nam bude udobno i da negujemo balans između privatnog i poslovnog života. Upravo zbog toga, našim zaposlenima je na raspolaganju „Flexibile & Mobile” model radnog vremena, koji podrazumeva klizno radno vreme, kao i mogućnost povremenog rada van kancelarije. Na ovaj način bolje balansiramo privatne i poslovne obaveze što nam je veoma važno!

  Pogodnosti za zaposlene

  Naši zaposleni imaju brojne benefite – privatno zdravstveno osiguranje, privatno penziono osiguranje, vrtić u našim prostorijama kao i brojne popuste koje mogu ostvariti kada je u pitanju kupovina, zdravlje i rekreacija, kultura i zabava i bankarske pogodnosti!

  Pogodnosti za naše zaposlene vidimo i u ulaganju u njihovu edukaciju kroz brojne treninge ali i kroz različite vidove interne razmene znanja!

  Pored svega navedenog Vipovci imaju mogćnost da uživaju i u onim sitnim stvarima kao što su voće i povremena neformalna druženja uz pivo na kraju naporne sedmice.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  2.3
  na osnovu 6 recenzija
  Mogućnost napredovanja
  2.0
  Beneficije
  2.8
  Balans između karijere i privatnog života
  2.7
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Operational Expert
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Privatno zdravstveno osiguranje (dostupno nakon što postanete zaposleni direktno kod ovog poslodavca) Redovna isplata Odličan radni prostor

  Zamerke kompaniji:

  Najčešće se zaposlite preko agencije i ako imate sreće nećete čekati pune dve godine na ugovor preko Vip-a Nezdrava atmosfera koju diktiraju uglavnom TL-ovi i SPV-i Mnogo nestručnih i nezainteresovanih Napredovanje preko veze je javna tajna Napredovanje ukoliko nemate vezu teško i sporo, sa mnogo sreće Ljudi na najvišim pozicijama najprijatniji, ali ne smete preskakati ove ispod koji nisu željni da pomognu Uglavnom se na greške reaguje burno bez potrebe Na početku sve deluje super Premale plate

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Product Manager
  1 plata
  900 EUR / mesečno
  900 900

  Operational expert
  1 plata
  400 EUR / mesečno
  400 400

  • Vip mobile d.o.o.
  • Vip mobile d.o.o.
  • Vip mobile d.o.o.
  • Vip mobile d.o.o.
  • Vip mobile d.o.o.
  • Vip mobile d.o.o.
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.

Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca / Ask the employer.

Potvrdi

Greška