Konkurs je istekao.

Sistem inženjer

T3soft

Beograd, Jovanička 2
Senior
26.12.2020.

T3soft doo raspisuje konkurs za sistem inženjera. Tražimo inženjera za rad na infrastrukturnim projektima i tehničkoj podršci klijentima u održavanju.

Od kandidata očekujemo da poseduje pored osnovnih IT znanja i sledeća posebna znanja:

-           Instalacija i administracija Windows i Linux klijentskih/serverskih operativnih sistema.

-           Instalaciju i administraciju serverske/storage infrastrukture, kao i pratećih servisa – AD, DNS, DHCP, FTP, File and Print Sharing, E-mail.

-           Rad sa virtualnim platformama (VMware i HyperV).

-           Instalaciju i administraciju mrežnih uređaja – Mikrotik, Cisco, Alied Telesis. 

Zahtevana stručna sprema je VS ili VSS (završena viša škola ili fakultet tehničke struke). Potrebno radno iskustvo na ovim poslovima je minimum 5 godine. Vozačka dozvala B kategorije je obavezna, kao i poznavanje engleskog jezika.

Prednost u odabiru kandidata : 

-           Posedovanje relevantnih IT sertifikata: Microsoft, Mikrotik, Cisco.

Od kandidata se očekuje da preuzme odgovornost u implementaciji savremenih IT rešenja i ključnih infrastrukturnih projekata, pružanje adekvatne tehničke podrške klijentima, timski rad, tačnost i pouzdanost, kao i rad na lokaciji klijenata za vreme implementacije projekata. Kompanija omogućava zaposlenima rad i usavršavanje u dinamičnom i inovativnom okruženju, mogućnost dobijanja međunarodnih IT sertifikata, sticanje praktičnog znanja na najsavremenijim IT platformama i adekvatnu zaradu uz plaćanje dodatnog rada.

Konkurs je istekao.

Upoznaj kompaniju T3soft

  • T3soft je firma nastala sa idejom da bude nosilac inovacija u razvoju softvera. Posvećenost kvalitetu i stalno unapređenje znanja našeg osoblja čine naš osnovni radni okvir. T3soft predstavlja sigurno mesto za razvoj vaših aplikacija. Pri radu sa klijentima maksimalno smo posvećeni zahtevima klijenata. Naš tim čine profesionalci sa velikim iskustvom i znanjem iz različitih oblasti razvoja softvera što nam omogućava da projekte vodimo kvalitetno, u zadatim vremenskim i budžetskim okvirima. Konstantno unapređenje znanja ljudi i tehničkim inovacijama uz poboljšanje upravljanjem projektima dovodi do najboljeg odnosa kvaliteta i izlazne cene projekta. Takođe naše opredeljenje je konstantna i kvalitetna komunikacija sa našim klijentima i partnerima, kao i pravovremena i odgovarajuća podrška za kreirane aplikacije.


    Pogledaj profil kompanije
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca / Ask the employer.

Potvrdi

Greška