Sistemski inženjer

NIBE Energy Systems subsidiaries and partners

Rad od kuće
Intermediate
17.04.2021.

NIBE formira globalni projektni tim sa ciljem da razvije sledeću generaciju povezanih rešenja za grejanje i hlađenje životnih prostora.

Da li imate sve što je potrebno da biste se pridružili našem timu briljantnih pojedinaca i ubrzali put ka održivjoj  budućnosti?

NIBE je jedna od vodećih svetskih kompanija na području rešenja za grejanje i hlađenje životnih prostora sa minimalnim uticajem na životnu sredinu. Naša rešenja su važan deo izgradnje održivije budućnosti. Godine inovacija i rasta dovele su nas do danas i vreme je za sledeći korak u našem razvoju. Digitalizacija i povezanost pružaju nove mogućnosti za još održiviju proizvodnju energije i poboljšana rešenja za grejanje i hlađenje životnih prostora.

Želimo, da stvorimo razvojnu grupu, koja će se nalaziti u različitim delovima sveta i pružiti podršku za pametne sisteme kuća celoj grupi kompanija pod pokroviteljstvom NIBE Climate Solutions, putem Interneta. Pozivamo najbolje kandidate koji žele, da zajedno rade na dizajniranju održivije budućnosti - pomerićemo granice, integrirati lokalne izvore energije u koncepte i razviti nove načine za stvaranje ugodne životne klime.

Pozivamo kandidata u tim za radno mesto: SISTEMSKI INŽENJER m/ž

Mesto rada: od kuće

 

OPIS POSLA:

Kao sistemski inženjer, bićete deo malog tima odgovornog za razvoj firmvera za t.i. PCBA-i sa manjim operativnim sistemima, kao i za složenije sisteme koje podržava Linux. Vaš glavni posao biće razvoj krovnih softverskih rešenja, a s vremena na vreme želimo da učestvujete i u drugim zadacima, kao što su razvoj i obuka vozača. Uglavnom radimo na programskim jezicima C i C ++, sa kojima sarađujemo na sopstvenim rešenjima, kao i na projektima otvorenog koda.

Kao deo globalnog razvojnog tima stručnjaka u ovoj oblasti, radićete u jednoj od naših jedinica širom sveta, gde ćete učestvovati u razvoju hardvera, firmvera, kao i u razvoju rešenja u oblaku. Učestvovati ćete u multinacionalnom okruženju, radićete u lokalnom okruženju i zajednički kreirati najnaprednija i ekološki prihvatljiva rešenja za evropsko i severnoameričko tržište. Družit ćemo se i uživo - sastajemo se nekoliko puta godišnje, što znači da možete očekivati i rijetka, ali sigurna poslovna putovanja na druge lokacije u Evropi ili SAD.

OD KANDIDATA SE OČEKUJE:

 • najmanje 2 godine iskustva u korišćenju C / C ++ u razvoju softvera na ugrađenim elektronskim platformama,
 • iskustvo sa mikrokontrolerima i / ili ARM mikroprocesorima
 • poznavanje engleskog jezika.

PREDNOST ĆE IMATI KANDIDATI SA:

 • savladavanje jezika C, GNU alata i Linuxa,
 • iskustvo sa cmake-om,
 • iskustvo sa FreeRTOS-om,
 • iskustvo sa Iocto projektom / OpenEmbedded,
 • znanje o serijskoj komunikaciji podataka, uključujući: LIN, I2C, Modbus, BACnet i SPI,
 • znanjem o radu sa potrošačkim elektronskim protokolima, uključujući: Bluetooth, HTTP, MKTT, SSL / TLS, TCP / IP, USB, Zigbee i Vi-Fi,
 • sposobnost rada sa GIT sistemom za kontrolu verzija,
 • čitanje i razumevanje kodova,
 • poznavanjem mogućnosti otklanjanja grešaka pomoću Segger J-Link i GDB.

REGISTRACIJA

Pozivaju se svi zainteresovani kandidati da nam pošalju motivaciono pismo i biografiju na engleskom. Kandidat če biti zaposlen direktno za poslodavca i ne kroz Trgotur, a radit će od kuće.

Prijavi se
Slični poslovi se učitavaju...
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu.

Potvrdi

Greška