Konkurs je istekao.

Tehničar podrške

Petrolsoft Ing d.o.o.

Beograd
Intermediate
03.10.2020.

Uvek tražimo motivisane pojedince koji dele naš cilj razvoja i pružanja najvišeg kvaliteta usluga našoj rastućoj bazi klijenata.

Petrolsofting nudi izuzetne mogućnosti za rad u profesionalnom i dinamičkom okruženju. Tražimo ljude koji imaju želju i sposobnost da kontinuirano uče i razvijaju se, i koji su posvećeni kvalitetu i izvrsnosti. Naša reputacija se zasniva na profesionalizmu, kompetentnosti i kvalitetu naših ljudi.

Nudimo mogućnost talentovanim pojedincima da se pridruže našoj kompaniji na radnom mestu: I Nivo tehničke podrške

Na ovom radnom mestu, od vas se očekuje da obavljate poslove analiziranje zahteva, rešavanje problema, instaliranje hardverskih i softverskih rešenja i pružanje podrške korisnicima.

Potrebne kvalifikacije:

 • Visoka ili srednja stručna sprema iz oblasti računarstva
 • Dobro poznavanje Windows operativnog sistema
 • Dobro poznavanje hardvera
 • Iskustvo u radu na benzinskoj pumpi smatraće se prednošću
 • Poznavanje i rad  .ORFEJ sistemu smatraće se prednošću
 • Poželjno radno iskustvo na sličnim poslovima

Profil kandidata:

 • Analitičnost, sistematičnost i preciznost u radu
 • Poštovanje dogovorenih vremenskih rokova
 • Želja za učenjem i usavršavanjem u poslu
Konkurs je istekao.

Upoznaj kompaniju Petrolsoft Ing d.o.o.

 • PetrolSoft Ing se bavi projektovanjem, izradom i implementacijom softverskih rešenja, prodajom sopstvenih gotovih softverskih proizvoda, uslugama održavanja IT infrastrukture za druge kompanije i savetovanjem. 

  PetrolSoft Ing je lider u implementaciji i razvoju informacionih rešenja u naftnoj industriji. Kompletnost usluge iz oblasti informacionih tehnologija je omogućena neprekidnim praćenjem inovacija na IT tržištu, uvođenjem tehnologija u sopstveno poslovanje i naknadnom implementacijom kod svojih partnera.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  3.5
  na osnovu 2 recenzije
  Mogućnost napredovanja
  4.5
  Beneficije
  3.0
  Balans između karijere i privatnog života
  4.5
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Software developer
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  S obzirom da sam ja radila totalno odvojen posao od onoga sto je core firme ne mogu da pricam u to ime. U mom slucaju pozivitno je: generalno su dobre kolege sa kojima radis, mogucnost napredovanja, juniori dobijaju prilike i odgovornosti. Dev lead i CTO su super i kolegijalni i zaista imaju dosta znanja i pruzaju dosta podrske. Dobila sam ogromnu slobodu i podrsku za projekte na kojima sam radila i sa tim sam dosta zadovoljna. Moje preporuke i misljenja su usvajana (cesto ne i realizovana).

  Zamerke kompaniji:

  Ako na jednom polu imate firme tipa Nordeus ili bilo koju sa velikim spiskom benefita od ruckova, aktivnosti i nekih cesto nepotrebnih zamajavanja, e na drugom je Petrolsoft. Kafu morate da kupujete sami, mleko takodje (secera ima :)))), kao i svoju solju itd.. Stice se utisak da vise ima menadzmenta nego zaposlenih i kao da postoji ogroman jaz izmedju menadzmenta i ostalih zaposlenih kakav nisam dozivela ni u jednoj drugoj IT firmi.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca / Ask the employer.

Potvrdi

Greška