Oglasi za posao Texture Artist
Oglas je preuzet sa sajta poslodavca i sajt HelloWorld ne garantuje njegovu ažurnost.

Texture Artist

GoE Craft

Remote

24.06.2024.

3D intermediate

Highly experienced Illustrator and UI expert to produce completely new and innovative designs for Minecraft blocks (replace textures) and to model and design Minecraft characters (Mobs). Will also be responsible for creating marketing materials for completed products (worlds).

Requirments

  • 2+ years as graphics designer
  • 2+ years playing minecraft
  • Strong background in 3D modeling
  • Experience with pixel art
  • Experience with texturing

Upoznaj kompaniju

O Kompaniji Iskustva Plate

GoE Craft je svetski lider u razvoju vrhunskih Minecraft projekata i sadržaja! Naše kreacije su spoj kreativnosti, originalnosti i inovativnosti. Radimo u organizovanim timovima koji cene prijateljstvo, komunikaciju, otvorenost i zajedništvo!

1

Menadžment kompanije

1

Beneficije

1

Balans karijere i privatnog života

1

Timska atmosfera

2.6

Zadovoljstvo projektima

1.4

Mogućnost napredovanja

1.2

Iskustvo o radu

Iskustvo
19.04.2024
1 Ne preporučuje

World Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Jedino pohvalno u ovoj firmi je raja koja možeš da se družiš normala u toku rada i na početku što si imao pravo fleksibilno radno vrijeme (Koje kasnije postaje sve manje i manje fleksibilno)

Zamerke

Menadžment blago rečeno jedna velika nula, samo jedan scenarijo se može ovdje podjeliti da to sve najbolje opiše. Priča vam se da budete perfektni, da ne pravite čak ni minimalne greške u radu jer ćete dobiti penale na ionako mizerne plate, ali onda kada Vi uzmete da se velikom šefu kroz Review projekta požalite za loš rad i lošu organizovanost menadžmenta i nabrajanje njihovih grešaka u tom projektu onda dobijaš poruku menadžera "Ništa u ovom svijetu nije perfektno" i opet prenose krivicu na Vas. Radiš stvari van svoje prvobitne pozicije. Počneš kao developer i onda budeš manje više natjeran da radiš i animacije i teksture i modele i vođenje projekta itd itd. Plata ostaje ista, dobijaš napade jer ne znaš te stvari van dev-a. Priča se o tome da firma ima najbolje benificije, ali izgleda da menadžeri nisu osjetili šta znače prave benificije u radu. Jedna mizerna povišica Ukratko veliki šef ove firme ovdje traži JEFTINU RADNU SNAGU na Balkanu u kojoj može da iscrpi svaki atom snage da vam se zgadi život kroz mikromenadžment i penale. Uzmeš da radiš 12h na dan da se završi sezonski projekat na vrijeme jer menadžment opet ne zna da izorganizuje na vrijeme kad da se radi projekat i ne dobiješ čak ni jedno malo bravo na kraju, i opet svede se krivica na tebe i dobiješ penal. Ima još puno ovdje da se priča, firma nije vrijedna tih para ni živaca. Što dalje bježite od ove priče.

Korisno? 121

Software Developer

2 plate
575
Prosečna neto plata
min
350
Prosek i medijana
575
max
800

Game Designer

1 plata
450
Prosečna neto plata
min
450
Prosek i medijana
450
max
450

World Developer

2 plate
600
Prosečna neto plata
min
500
Prosek i medijana
600
max
700

Preporuke se učitavaju...