Veb dizajner (UI/UX)

PopArt Studio

Novi Sad
Intermediate, Senior

PopArt studio širi dizajnerski tim! Ovoga puta smo u potrazi za veb dizajnerom sa iskustvom koji stvara moderne sajtove s naglaskom na korisničkom iskustvu i dizajnu interfejsa. Ako ste se pronašli u uvodnom delu, pogledajte šta vas sve očekuje u radu s nama i kako da se prijavite na oglas.

Lokacija: Novi Sad

KADA MOGU DA POČNEM S RADOM?

Kada god ti odgovara. Može i odmah.

KOJE JE MESTO ZAPOSLENJA?

Trenutno tražimo veb dizajnera za rad u našoj kancelariji u Novom Sadu, ali se i kandidati iz okolnih mesta mogu prijaviti na oglas ukoliko su spremni na putovanje ili selidbu.

KAKVI SU VAM DOSADAŠNJI RADOVI?

Portfolio naših dosadašnjih radova iz oblasti dizajna interfejsa vebsajtova i aplikacija možete pogledati na našem sajtu ili na dizajnerskim mrežama Bihens ili Dribl. Međutim, svaki projekat se razlikuje od prethodnih te je normalno da i stilovi budu različiti, ali se od vas neće tražiti da preslikavate tuđi rad ili način na koji su sajt ili aplikacija dizajnirani.

KAKVU SARADNJU NUDITE?

Pre svega, nudimo korektnu saradnju. Rad je moguć isključivo iz kancelarije (u Novom Sadu) usled lakše komunikacije, koordinacije projekata, organizovanja sastanaka s klijentima i saradnje sa ostatkom dizajnerskog ili programerskog tima. Tipičan radni dan podrazumeva dizajn wireframeova sajtova, od jednostavnih prezentacionih sajtova, do web shopova i web aplikacija, UI/UX dizajn, kao i izradu prototipa istih.

Potrebno je da imate iskustva u radu s klijentima na komercijalnim projektima i da ste vešti u usmenoj i pismenoj komunikaciji sa njima. Takođe, neophodno je da razumete čitav procesa dizajna sajtova, od početne ideje do konačnog sprovođenja u delo i postavljanja na server.

ŠTA TAČNO TREBA DA RADIM?

Pored spomenute saradnje s klijentima i menadžerima, radne obaveze veb dizajnera podrazumevaju dizajn wireframeova, UI/UX dizajn i prototyping.

A PLATA?

Plata zavisi od mnoštva faktora, a najuticajnije je svakako vaše iskustvo, odnosno portfolio prethodnih radova. Plata je svakog prvog u mesecu, dok su povišice uobičajeno srazmerne Vašem napredovanju i doprinosu poslovanju kompanije.

STRANI JEZICI?

Pošto firma posluje i sa domaćim i sa stranim klijentima, podjednako nam je važno poznavanje i srpskog i engleskog jezika (najmanje na nivou B1-B2 Evropskog okvira poznavanja stranih jezika).

KOJE JE RADNO VREME?

Radno vreme je svakog radnog dana od 8 do 16 časova (postoji klizni model). Vikendi su neradni, kao i državni i verski praznici.

Nema potrebe za ostajanjem nakon isteka radnog vremena, jer čvrsto verujemo u to da su odmorni radnici osobe koje kvalitetno, savesno i temeljno rade svoj posao.

KOJE ALATE TREBA DA POZNAJEM?

Osnovni alat koji ćete svakodnevno koristiti je Adobe paket i neke od alata za dizajn interfejsa (XD, Sketch, Figma i sl). Takođe je veoma važno da pratite dešavanja i najnovije tendencije u svetu veb dizajna, kao i sajtove i blogove poput Awwwards, FWA, Smashing magazine, Behance, Dribbble itd.

KAKO TEČE PROCES ODABIRA KANDIDATA?

Nakon što pošaljete prijavu, možete očekivati imejl o narednim koracima: razgovoru za posao u našoj kancelariji, proveri sposobnosti i konačni krug odabira kandidata. Kako nam svakodnevno stigne veliki broj prijava, na razgovor ćemo pozvati samo kandidate koji su ušli u najuži izbor.

DA LI MOGU DA SE PRIJAVIM I AKO SAM POČETNIK ILI STUDENT?

U potrazi smo za iskusnim veb dizajnerom koji je spreman da se radu u našem kolektivu prepusti na puno radno vreme.

ŠTA JE SVE POTREBNO ZA PRIJAVU?

Da biste se prijavili, potrebno je da pošaljete svoju radnu biografiju i portfolio prethodnih radova elektronskim putem. Portfolio podrazumeva radove kojima ste najzadovoljniji, a u obzir dolaze sajtovi koji su već postavljeni ili su u procesu izrade, te bismo Vas zamolili da pošaljete linkove do njih ili do prezentacija na Driblu ili Bihensu.

DO KADA JE ROK ZA PRIJAVU?

Rok za prijavljivanje je 30.10.2020.

Nepotpune prijave i prijave poslate nakon naznačenog roka neće biti uzimane u obzir.

Hvala unapred na prijavama!

PopArt studio d.o.o.

www.popwebdesign.net

Prijavi se

Upoznaj kompaniju PopArt Studio

 • PopArt Studio je kreativna digitalna agencija iz Novog Sada, fokusirana na veb dizajn i development, grafički dizajn, kao i poboljšanje poslovanja naših klijenata putem usluga SEO i digitalnog marketinga.

  Stvaramo prelepe sajtove, dizajnirane specijalno za mobilnu upotrebu, tako da ste dostupni za sve vaše klijente, gde god se oni nalazili. Mobilne verzije naših sajtova izgledaju savršeno bez obzira na uređaj, veb pregledač ili operativni sistem.

  Javite nam se da zajedno stvorimo digitalnu sliku vaše firme!


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  4.0
  na osnovu 4 recenzije
  Mogućnost napredovanja
  3.5
  Beneficije
  3.5
  Balans između karijere i privatnog života
  4.0
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Backend Developer
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Moderne tehnologije, raznovrsni projekti, pozitivna radna atmosfera, fleksibilno radno vreme, odlicna lokacija, lepe kancelarije i mogucnost rada od kuce. Zaposleni radnici su veoma kolegijalni, bez sujete i uvek spremni da pomognu. Mogucnost napredovanja zavisi iskljucivo od vase posvecenosti.

  Zamerke kompaniji:

  Mali broj senior programera. Klijenti umeju da budu malo naporni, i po mom misljenju, cesto im se izlazi u susret vise nego sto bi trebalo.

  • PopArt Studio
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija