Oglas je preuzet sa sajta poslodavca i nije proveren od strane sajta HelloWorld.rs
Job listing has been deactivated.

Veb i grafički dizajner

PopArt Studio

Novi Sad

logo_32424

POTREBAN VEB I GRAFIČKI DIZAJNER

Novi Sad

PopArt studio iz Novog Sada širi dizajnerski tim! U potrazi smo za talentovanim dizajnerom koji u svom portfoliju ima i dizajn vebsajtova (UI/UX), grafičke radove i iskustvo u komercijalnim projektima.

Pogledajte šta vas sve očekuje, šta se od vas traži i kako da se prijavite na oglas.

KADA MOGU DA POČNEM S RADOM?

U bilo kom trenutku.

KOJE JE MESTO ZAPOSLENJA?

Radi se u našim kancelarijama u Novom Sadu, ali i kandidati iz okolnih mesta mogu da se prijave na konkurs bez ikakvih problema.

KAKVI SU VAM DOSADAŠNJI RADOVI?

Portfolio naših radova je dostupan na našem vebsajtu, a takođe možete pogledati i naše profile na dizajnerskim društvenim mrežama Bihens i Dribl. Međutim, kako se svaki projekat razlikuje, od vas se svakako neće tražiti da preslikavate tuđi stil ili da sopstveni prilagođavate starijim radovima.

KAKVU SARADNJU NUDITE?

Pošto tražimo osobu koja radi temeljno ali kvalitetno, nudimo sasvim korektnu saradnju u svakom pogledu. Rad je isključivo iz kancelarije, dok rad na daljinu nije moguć zbog sastanaka s klijentima, lakše koordinacije projekata i komunikacije s ostatkom tima. Tipičan radni dan se sastoji iz rađenja grafika za različite potrebe (grafički dizajn, veb dizajn, portfolio, blog, oglasi) i povremenih sastanaka s klijentima. Za ovu poziciju ne tražimo menadžera nego dizajnera koji može da blagovremeno, poštujući rokove i zahteve klijenta, napravi dobro rešenje u skladu sa smernicama.

Ova pozicija zahteva dosta inovativnosti i samostalnosti. Potrebno je da već imate istančan ukus i da ste u stanju da samostalno uradite posao kako treba. Naravno, u skladu s aktuelnim tendencijama i trendovima u grafičkom i veb dizajnu.

ŠTA TAČNO TREBA DA RADIM?

Radne obaveze grafičkog i veb dizajnera uključuju pravljenje grafika za potrebe klijenata, koje obuhvataju sve naše usluge, počevši od grafičkog pa sve do veb dizajna i aplikacija i stvaranja PSD rešenja koja kasnije programer kodira i na osnovu kojih pravi sajt.

A PLATA?

Plata zavisi od mnogo faktora, a najuticajniji su vaše iskustvo i portfolio prethodnih radova. (Nije isto kada dizajner ima pet godina iskustva ili samo pet meseci.) Plata je svakog prvog u mesecu a povišice su uobičajeno srazmerne Vašem napredovanju i doprinosu kompaniji.

A STRANI JEZICI?

Kako sarađujemo sa stranim i domaćim klijentima, poželjno je poznavanje engleskog jezika (barem na nivou B1-B2 Evropskog okvira poznavanja jezika).

KOJE JE RADNO VREME?

Radno vreme je svakog radnog dana od 8 do 16 časova, a postoji i mogućnost kliznog radnog vremena. Vikendom ne radimo, kao ni za državne ili verske praznike.

Nema potrebe ni za ostajanjem nakon isteka radnog vremena jer verujemo da su odmorni radnici dobri radnici koji će valjano obavljati svoj posao.

KOJE ALATE TREBA DA POZNAJEM?

Alati u kojima ćete svakodnevno raditi i koje morate savršeno poznavati su Adobe Photoshop, Figma, Adobe Illustrator, Adobe InDesign.

Veoma je važno i da budete u toku s dešavanjima u svetu dizajna, npr. da pratite sajtove ili blogove Awwwards, FWQ, Website of the week, Smashing magazine, Behance, Dribbble i sl.

KADA MOGU DA OČEKUJEM RAZGOVOR?

Sve potrebne detalje o ovoj radnoj poziciji možemo ispričati na razgovoru za posao. Tako ćemo se najbolje upoznati i znati šta da očekujemo jedni od drugih. Međutim, s obzirom na to da nam za ovu radnu poziciju uvek stiže dosta kvalitetnih prijava, moramo suziti izbor, tako da ćemo na razgovor pozvati samo nekoliko kandidata. Ako se budemo dvoumili, možete očekivati i mali test sposobnosti.

DA LI MOGU DA SE PRIJAVIM I AKO SAM SAMO POČETNIK ILI STUDENT?

Naravno, svi kandidati su dobrodošli da se prijave ako imaju izražen osećaj za kompoziciju, boje, tipografiju i, naravno, dobar portfolio.

Kako uvek postoji mogućnost i za praksu, možete i to naglasiti u prijavi.

ŠTA MI JE SVE POTREBNO ZA PRIJAVU?

Dobar portfolio i radna biografija. Ako imate profil na Driblu ili Bihensu, obavezno nam pošaljite link. Prijave se šalju elektronskim putem.

DO KADA JE ROK?

Rok za prijave je 02.12.2019. Nepotpune i neblagovremeno poslate prijave nećemo uzimati u obzir.

Job listing has been deactivated.

Upoznaj kompaniju PopArt Studio

 • PopArt Studio je kreativna digitalna agencija iz Novog Sada, fokusirana na veb dizajn i development, grafički dizajn, kao i poboljšanje poslovanja naših klijenata putem usluga SEO i digitalnog marketinga.

  Stvaramo prelepe sajtove, dizajnirane specijalno za mobilnu upotrebu, tako da ste dostupni za sve vaše klijente, gde god se oni nalazili. Mobilne verzije naših sajtova izgledaju savršeno bez obzira na uređaj, veb pregledač ili operativni sistem.

  Javite nam se da zajedno stvorimo digitalnu sliku vaše firme!


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  4.0
  na osnovu 4 recenzije
  Mogućnost napredovanja
  3.5
  Beneficije
  3.5
  Balans između karijere i privatnog života
  4.0
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Backend Developer
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Moderne tehnologije, raznovrsni projekti, pozitivna radna atmosfera, fleksibilno radno vreme, odlicna lokacija, lepe kancelarije i mogucnost rada od kuce. Zaposleni radnici su veoma kolegijalni, bez sujete i uvek spremni da pomognu. Mogucnost napredovanja zavisi iskljucivo od vase posvecenosti.

  Zamerke kompaniji:

  Mali broj senior programera. Klijenti umeju da budu malo naporni, i po mom misljenju, cesto im se izlazi u susret vise nego sto bi trebalo.

  • PopArt Studio
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija