25.03.2019. ·
1 min

7.0 Webiz konferencija i edukacija

HelloWorld
0
7.0 Webiz konferencija i edukacija

Webiz konferencija je najmasovniji događaj u regionu koji se već sedam godina bavi temama kao što su IT, digitalne tehnologije, tehnološko preduzetništvo, smart cities, digitalno društvo i gejming industrija. Ovog puta, od 29. do 31. marta, u Zrenjaninu, ćete imati priliku da čujete mnoštvo zanimljivih predavanja na aktuelne teme.

Webiz konferencija i edukacija se polako bliže. Iz organizacije napominju da imaju čvrstu nameru da ove godine premaše prošlogodišnje rekorde – 1.350 učesnika za četiri dana i preko pedeset predavača koji su došli iz sedam zemalja Evrope.

Webiz konferencija održaće se od 29. do 31. marta, a prethodiće joj Webiz edukacija koja se realizuje dan pre i koja je posvećena e-commercu. Prošlogodišnju edukaciju posetilo je 140 učesnika a među predavačima našla su se najzvučnija imena domaće e-commerce scene, kao i predavači iz Italije, Holandije, Slovenije i Hrvatske.

Tokom ovog događaja, imaćete priliku da čujete predavanja na teme kao što su:

  • Kako razviti softverski proizvod i probiti se na globalnom tržištu,
  • U kom smo vagonu IT voza
  • Svuda pođi, svome webu dođi
  • Developerski vodič kroz karijeru, i mnoge druge.

Više o samoj konferenciji i edukaciji, kao i rasporedu predavanja i radionica, možete saznati na zvaničnom sajtu konferencije.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga