IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Kako razumeti potrebe klijenata i korisnika i prevesti ih u softversko rešenje?

Predavanje posvećeno svim programerima koji imaju potrebu da ispituju potrebe klijenata i onda naučeno pretvore u softversko rešenje, održaće se u beogradskom Startit Centru u ponedeljak, 25. februara, sa početkom u 18:00 časova. (više)

postavljeno: 19.02.2019

Pokretanje biznisa i upoznavanje sa tehnologijom virtuelne realnosti

Predavanje na temu pokretanja biznisa i tehnologije virtuelne realnosti, održaće se u Startit Centru Inđija u subotu, 23. februara, sa početkom od 11 časova. (više)

postavljeno: 19.02.2019

Agile Month - Ostvari promenu kojoj težiš

Edukativni centar, Agile Serbia, se već 8 godina bavi agilnom edukacijom našeg tržišta. Svake godine na proleće i na jesen, Agile Serbia organizuje seriju edukativnih događaja posvećenih Agile-u, koja je javnosti poznata kao Agile Month. Agilni mesec počinje početkom aprila i kroz niz aktivnosti tokom ovog meseca omogućava polaznicima edukaciju, kurseve, kao i Agile Serbia konferenciju kao završni događaj. (više)

postavljeno: 19.02.2019

EESTech Challenge #3

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - lokalni komitet iz Novog Sada, EESTEC LC Novi Sad, već treću godinu za redom organizuje lokalnu rundu projekta EESTech Challenge. Takmičenje će se održati u subotu, 02. marta, na Fakultetu tehničkih nauka, u Novom Sadu. (više)

postavljeno: 19.02.2019

#18 WordPress meetup u Novom Sadu

Predavanje namenjeno svima koji se bave WordPress-om profesionalno ili iz hobija, održaće se u utorak, 26. februarau novosadskom Startit Centru, sa početkom u 18:00 časova. (više)

postavljeno: 18.02.2019

Framework day u Beogradu

U beogradskom Startit Centru će u subotu, 23. februara, sa početkom u 11:30 biti održana mini konferencija posvećena JavaScript frejmvorcima. (više)

postavljeno: 18.02.2019

Humanitarna "IT štafeta"

Novosadska kompanija Vega IT poziva sve IT entuzijaste (programere i dizajnere) na petu humanitarnu trku “IT štafeta za dečiji osmeh - 4 x 1.700m” koja će se održati u nedelju 10. marta u 13:00 časova u Kameničkom parku u Sremskoj Kamenici. (više)

postavljeno: 18.02.2019

Geekstone Heroes Talks - besplatna mini konferencija za IT entuzijaste

Udruženje Geekstone poziva sve zainteresovane IT entuzijaste da se pridruže događaju “Geekstone Heroes Talks” i dođu na prvi u nizu zakazanih događaja 23. februara u Šabačkom Start IT centru. (više)

postavljeno: 18.02.2019
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija