14.05.2019. ·
2 min

AFA Nedelja inovacija - dodela godišnjih nagrada i trendovi u oblasti inovacija

HelloWorld
0
AFA Nedelja inovacija - dodela godišnjih nagrada i trendovi u oblasti inovacija

U organizaciji Asocijacije za afirmaciju žena (AFA), održava se druga po redu Nedelja inovacija od 20. do 24. maja u Beogradu.  Ovogodišnja tema konferencije je ‚‚Kako inovacije doprinose razvoju ekonomije i društva”, sa akcentom na pronalaženje ravnoteže između ekonomskog rasta i rešavanja društvenih i ekoloških izazova i izgradnji društva jednakih mogućnosti.

AFA Nedelja inovacija predstavlja aktuelne trendove u inovacijama iz svih oblasti i okuplja inovatore, pronalazače, korporativne lidere, predstavnike startap zajednice, naučnih institucija, vlade, investitore koji će diskutovati o najnovijim trendovima i inovacijama u nauci, tehnologiji, dizajnu, kreativnosti, istraživačko-razvojnoj delatnosti, obrazovanju i budućnosti zapošljavanja sa posebnim fokusom na pronalaženju ravnoteže između ekonomskog rasta i rešavanja društvenih i ekoloških izazova, kao i stvaranju društva jednakih mogućnosti.

Predavanja na ovogodišnjoj Nedelji inovacija će držati domaći i inostrani naučnici, profesori, predstavnici najinovativnijih kompanija, institucija, organizacija i startap zajednice, investitori, preduzetnici, mladi talenti i nova generacija inovatora i aktivista. Novitet ovogodišnje Nedelje inovacija je Teenage stage, gde će najmlađi inovatori i kreativci iz cele Srbije imati prilike da se predstave, kao i da se među tinejdžerkama promovišu prirodne nauke i poslovi budućnost.

Nedelja inovacija učesnicima pruža mogućnost za druženje i networking sa značajnim ljudima iz različitih sektora, koji će im pomoći da bolje razumeju budućnost i promene izazvane disruptivnim tehnologijama, kao i proces ubrzane globalizacije uz osvrt na etičke, moralne, pravne i političke implikacije primene tehnologija i promena koje izazivaju.

Po prvi put će na ovom događaju biti dodeljene i AFA godišnje nagrade za inovacije kompanijama, startapima, NGO organizacijama, institutima i pojedincima. Osim grand pri nagrada za najinovativniju kompaniju, instituciju i pojedinca, biće dodeljene i specijalne nagrade za doprinose i inicijative u oblasti inovacija. Svi oni koji žele da prijave svoje inovativne ideje ili projekte za neku od prethodno navedenih nagrada, mogu to da učine do 15. maja putem ovog linka.

Listu govornika možete pronaći putem linka. Svi zainteresovani za pakete ili za pojedinačne ulaznice na ovu konferenciju mogu obezbediti na sajtu događaja.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga