10.06.2019. ·
1 min

Adobe Premier kurs u Inđiji

HelloWorld
0
Adobe Premier kurs u Inđiji

Od 05. do 26. jula će biti održan kurs osnova Adobe Premier programa u Startit Centru Inđija. Namenjen je srednjoškolcima, studentima, zaposlenima i nezaposlenima, svima koji vole film ili onima koji bi da nauče kako da naprave kvalitetan video za Youtube, Facebook ili Instagram.  Predavanja će se održavati svakog petka od 17:30 do 20:00 časova

Kurs će trajati četiri nedelje, odnosno četiri časa od po 2 do 3 sata. Interaktivne je prirode, polaznici će zajedno sa predavačima raditi na projektima, a nakon toga će biti odvojeno vreme za vežbe. Fokus kursa jeste upoznavanje sa Premier programom kroz proces montaže, dizajna zvuka, pravljenja animacija itd. Za učešće na kursu nije potrebno prethodno iskustvo.

Uslovi koje polaznici treba da ispune:

  • Neophodno je da ponesete svoj laptop uređaj
  • Da imate instaliran Adobe Premier
  • Da budete redovni
  • depozit od 1.000 dinara (depozit je jedini način kojim organizatori mogu da osiguraju primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, depozit neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane organizacije — biće uplaćen u vaše ime u dobrotvorne svrhe. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom.)

Predavanja će držati dvojica umetnika i filmskih entuzijasta, Dušan Banić i Marko Marjanović Marinčić, koji Adobe Premier koriste već duže vreme u profesionalne svrhe. Iza sebe imaju iskustva sa montažom filma, spotova, dizajnom zvuka, a pored tehničke strane programa, učesnike će učiti i kako da gledaju na proces okom reditelja.
Kurs je besplatan, ali je prijava obavezna zbog ograničenog broja mesta. Možete da se prijavite popunjavanjem sledećeg formulara.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima