29.08.2019. ·
1 min
· [ Vreme: četvrtak, 05.09.2019. 18:30h ]

Agile Humans Lean Coffee Meetup

HelloWorld
0
Agile Humans Lean Coffee Meetup

Ovaj format okupljanja ima definisanu strukturu, ali bez utvrđenih tema. Održaće se u četvrtak, 05. septembra u beogradskom Startit Centru, sa početkom u 18:30 časova.

Na početku će Jasmina Nikolić, fasilitator okupljanja, napraviti kanban tablu sa tri kolone: na prvoj će učesnici postavljati teme koje sami predlože i koje su prethodno napisali na stikerima.
U zavisnosti od interesovanja, učesnici će obeležavati teme tufnastim nalepnicama i time ih kvalifikovati da pređu u drugu kolonu, tj. u kolonu za diskusiju. U treću kolonu će biti prebacivane teme koje su već obrađene. U toku diskusije na svaku od tema, učesnici će unapred dogovorenim znacima rukama glasati da li su zainteresovani da se tema produži i koliko. Svi detalji će biti objašnjeni na licu mesta.

Posetioci bi pre dolaska trebalo da razmisle o tome koja ih tema zanima, šta bi želeli da nauče i podele sa drugima, a dobrodošli su na događaj i ako nemaju temu već žele da učestvuju u razmeni znanja

Fasilitator okupljanja biće Jasmina Nikolić, član međunarodnih agilnih udruženja koja sertifikuju trenere i profesionalce — Skram alijanse i Agilne alijanse. Jasmina je među prvima u Srbiji počela da izučava i da se edukuje u sferi agilnog menadžmenta i da se bavi agilnim transformacijama preduzeća. Na univerzitetu La Salje u Barseloni predaje Agilnu kulturu na redovnim master studijama, a na Filološkom fakultetu u Beogradu je radila na obučavanju agilnih timova.

Prijavite se za ovaj besplatan događaj putem sledećeg formulara.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga