22.04.2019. ·
2 min
· [ Vreme: subota, 11.05.2019. 10:00h ]

Besplatan dvomesečni kurs programiranja u Inđiji

HelloWorld
0
Besplatan dvomesečni kurs programiranja u Inđiji

Tokom dva meseca, koliko je planirano trajanje kursa programiranja, dva predavača i šesnaest učesnika će proći kroz ceo proces osmišljavanja i razvijanja mobilne aplikacije u React Native-u. Kurs počinje u subotu, 11. maja, u 10:00 časova, u Startit Centru Inđija.

Ovaj dvomesečni kurs ima za cilj da pruži osnove programiranja i razvijanja aplikacija za mobilne platforme iOS i Android uz pomoć React Native framework-a. Nakon dvomesečnog rada, polaznici kursa će dobiti dovoljno veština za kreiranje sopstvene mobilne aplikacije. Cilj je da na kraju kursa svaki polaznik uspe da završi mobilnu aplikaciju koja će da prikazuje vremenske uslove određenog grada na osnovu korisničkog inputa.

React je jedna od najpopularnijih JavaScript biblioteka koja se koristi za kreiranje interaktivnih korisničkih interfejsa. React Native, sa druge strane, omogućava da pravimo mobilne aplikacije koristeći samo JavaScript. Koristi isti dizajn kao i React, dozvoljavajući kreiranje korisničkog interfejsa, koristeći deklarativne komponente.

Predavači tokom kursa su: Goran Gajić i Dalibor Gogić. Goran je Full stack web developer u otlventures.com. Njegov rad fokusiran je na React, React Native i Node.js. Dalibor se bavi Open web tehnologijama i aplikacijama, event driven arhitekturom, accessibility-jem (a11y) i User Experience-om (UX). Dugogodišnji je freelancer.

Učešće na kursu besplatno je za sve polaznike. Zbog eksluziviteta kursa, sadržaj i ograničen broj mesta, postoje uslovi koje polaznici moraju da ispune pre prijave za učešće. To su:
  • osnovno poznavanje HTML, CSS i JavaScripta
  • donošenje sopstvenog laptopa na svako predavanje
  • mogućnost redovnog pohađanja predavanja

Ukoliko ste početnici u programiranju, i dalje možete da se prijavite za kurs, ukoliko do samog početka uspete da pogledate neke od tutorijala koji postoje u online verziji:

HTML Crash Course For Absolute Beginners
CSS Crash Course For Absolute Beginners
JavaScript Crash Course For Beginners
HTML Tutorial for Beginners
CSS Tutorials For Beginners 
JavaScript Tutorials for Beginners 

Prijave za kurs su otvorene do 01. maja. Formular za prijavu možete popuniti na sledećem linku. Usled ograničenog broja mesta, odabir polaznika će biti filtriran kroz pitanja koja postoje u formi. Nakon prikupljenih prijava i izabranih polaznika, svi prijavljeni biće kontaktirani. Ukoliko imate neko pitanje ili nedoumicu, možete se obratiti na indjija@startit.rs.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga