06.03.2018. ·
1 min

Besplatna prolećna škola veštačke inteligencije

HelloWorld
0
Besplatna prolećna škola veštačke inteligencije

Prolećna škola veštačke inteligenicije, po prvi put, održaće se na Univerzitetu Singidunum, od 21. marta do 1. maja, a rok za prijavu je 15. mart.

Škola je posvećena upotrebi najnovijih tehnika veštačke inteligencije u dizajniranju inteligentnih sistema različite prirode: od automatskog učenja strategija optimalne igre do sistema koji autonomno donose odluke na osnovu govornog ili video ulaza. Nakon uvodnih predavanja koje objašnjavaju pozadinu i ključne tehnike u VI, škola će predstaviti učesnicima upotrebu VI-a za razne svrhe.

Nastavu će voditi profesori Tehničkog fakulteta, a tokom prve faze škole teorijska predavanja će biti upotpunjena gostovanjima stručnjaka iz oblasti kao i studenata koji rade projekte na temu.

Ova škola je pogodna za đake zainteresovane za programiranje video igara, interakciju između ljudi i računara i računarsku inteligenciju.

Kurs traje 16 školskih časova organizovanih u 4 dana po 4 školska časa.

Tehnički fakultet Univerziteta Singidunum polaznicima koji prisustvuju svim predavanjima na kursu izdaje Sertifikat o odslušanom kursu sa nazivom "Osnovni kurs Mašinskog Učenja - početni nivo", koji učenicima gimnazija, srednjih tehničkih, elektrotehničkih škola pruža mogućnost da se upišu na smer Software and Data Engineering Univerziteta Singidunum bez polaganja prijemnog ispita.

Škola, s obzirom da se organizuje prvi put, za sve učesnike biće besplatna,  a zainteresovani se mogu prijaviti putem sledeće forme.

Oceni tekst

5
7 glasova
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga