#CodeGovernment Hackathon
Opšti IT

#CodeGovernment Hackathon

25.04.2018. · 1 min

Kancelarija za IT i eUpravu u saradnji sa Kabinetom predsednika Vlade i Inicijativom Digitalna Srbija organizuje #CodeGovernment Hakaton namenjen unapređenju korisničkog iskustva na Nacionalnom Portalu eUprava.

Hakaton će se održati od 25. do 27. maja u Startit Centrima u Beogradu i Novom Sadu i prostoru Deli u Nišu. Takmičari imaju na raspolaganju 48 sati za razmenu ideja, kreiranje konceptualnog rešenja i programiranje.

#CodeGovernment Hakaton namenjen je svima koji imaju iskustva u kreiranju i dizajniranju softverskih rešenja sa fokusom na UI/UX i web servise.

Cilj Hakatona je izrada softverskog i konceptualnog rešenja u skladu sa Projektnim zadatkom koji će biti dostupan odabranim učesnicima na dan Hakatona, a radi dobijanja novog Rešenja kao dela Portala eUprava koje će olakšati komunikaciju građana sa javnom administracijom i omogućiti pristup elektronskim uslugama građanima i privredi.

Ako volite izazove prijavite svoj tim u periodu od 25. aprila do 13. maja do 15 časova na sledećem linku. Selekciju kandidata vršiće Kancelarija za IT i eUpravu.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 4)

2 komentara

  1. Nenad Jevtovic
    Nenad Jevtovic maj 04, 2018 u 00:01 · Odgovori

    Cilj Hakatona je izrada softverskog i konceptualnog rešenja kao dela Portala eUprave koja ce olaksati komunikaciju gradjana sa javnom administracijom i omoguciti pristup elektronskim uslugama gradjanima i privredi na onim kontinentima nase lepe planete na kojima ima dosta naseg sveta, naravno-dijaspore! Tu bismo mogli da na primer, odmah vidimo koliko bi takav domaci eUprava-Software bio koristan za eventualne buduce direktne novcane investicije u nasu Srbiju, kao (potencijalnog) buduceg clana E.U. zemalja. Nasi gradjani u Chicago, Toronto, i drugde, bi nam rekli svoje sugestije, kritike, kao i kako takvi Vladini projekti funkcionisu u United States of America, ili u Canada. Mogli bismo na taj nacin da odmah uocimo i sve potencijalne nedostatke, kao i da ih ispravimo. Srdacan pozdrav, Gradjanin Nenad Jevtovic

  2. Bojan Vulovic
    Bojan Vulovic maj 10, 2018 u 17:41 · Odgovori

    Super....jel sam pozvan.Salim se malko, rado bi dosao na susret.

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška