Da li možeš da osvojiš RAF?

Hakaton će se održati na Računarskom fakultetu. Takmičenje će početi u subotu, 21. decembra i traje 24 sata od trenutka prezentovanja teme.

Tema će biti poznata na dan takmičenja. Tada će timovi dobiti sve neophodne informacije i biće upoznati sa zadatkom. Tačno 12 sati nakon početka, svim takmičarima biće predstavljen još jedan zahtev koji bi trebalo da ispune.

Takmičenje je otvorenog tipa, a pravo na učešće imaju svi od 18 do 27 godina. Na hakatonu će učestvovati najboljih 8 timova sa 3 do 4 člana.

Rešenja će biti ocenjena od strane stručnog žirija u više različitih kategorija. Sa tačnim načinom ocenjivanja takmičari će biti upoznati pred početak takmičenja. Žiri će, u toku trajanja takmičenja, nadgledati radove takmičara i po završetku Hakatona doneti konačnu odluku.

U toku trajanja hakatona, takmičarima će biti obezbeđena hrana, piće, internet i prostor za zabavu i odmor. Takmičari su u obavezi da donesu laptopove na kojima će raditi, dok će im dodatni resursi kao što su monitori, tastature, miševi, papiri itd. biti obezebeđeni.

Za najbolje su obezbeđene nagrade i to:

100.000 dinara u Bitcoin kriptovaluti za prvo mesto

50.000 dinara u Ethereum kriptovaluti za drugo mesto i

25.000 dinara u Ethereum kriptovaluti za treće mesto.

Svakom timu će biti dodeljena posebna učionica za rad. Prijave su obavezne putem sledećeg linka.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija