image-slide2
Opšti IT

Game Jam Festival

31.07.2018. | 1 min

Ovog avgusta u Novom Sadu imaćete priliku da učestvujete u dosad najvećem Indiestellar događaju - prvi svoje vrste Game Jam Festival! Svake subote od 11. avgusta do 1. septembra prijavljeni timovi će imati priliku da dodju u Startit Centar Novi Sad i odslušaju predavanja na temu game developmenta od ljudi iz industrije.

O čemu je reč?

Gam Jam Festival je zapravo game jam koji traje 21 dan!

Tokom Game Jam Festivala učesnici će imati priliku da dožive potpuni indie game development. Od ideje, razvoja, marketinga do publishing-a i recenzija.

Nakon predavanja biće održana kratka feedback sesija, gde će timovi međusobno i zajedno sa predavačima diskutovati trenutno stanje njihovih igara nastalih tokom jam-a, a veče će biti nastavljano u novosadskom Kulturnom Centar LAB. Tokom subotnjeg dana učesnici će moći da rade na igrama u Startit-u, a ostalim danima odakle god učesnicima odgovara (od svoje kuće, kancelarije, kafića, parka, co-working-a...).

Svaki tim će na kraju festivala (1. septembra) svoju igru uploadovati u jedan unikatan bundle na itch.io koji će se prodavati za simboličnu cenu (prethodno izglasanu poslednjeg dana festivala), a od svake prodate kopije će dobijati deo zarade.

Prijave su obavezne putem linka, a svi prijavljeni će blagovremeno biti obavešteni o preciznoj satnici festivala kao i o detaljnijim pravilima festivala.

Za sve novosti vezane za Game Jam Festival pratite Indiestellar facebook stranicu kao i njihov discord kanal.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška