18.01.2018. ·
1 min

Google #Hash Code 2018 | LazyBrain

HelloWorld
0
Google #Hash Code 2018 | LazyBrain

#Hash Code je timsko takmičenje u programiranju koje svake godine organizuje kompanija Google. Jedno je od najvećih globalnih timskih takmičenja za entuzijaste, studente i inženjere sa fokusom na rešavanje realnih problema ovog giganta.

Forma takmičenja se sastoji iz dve runde, kvalifikacione i finalne. Za svaku rundu takmičenja, predstavlja se problem koji je unapred definisan, a timovi svoja rešenja mogu u realnom vremenu da testiraju, dobijaju ocene i prate svoj ukupni rezultat na zajedničkoj tabeli. Tabela u realnom vremenu prikazuje timove i njihove rezultate.

Kvalifikaciona runda je globalna, dakle održava se u čitavom svetu i ima za cilj da izdvoji najboljih 100 timova koji se automatski kvalifikuju u finalnu rundu.

Finalna runda je ujedno i završna runda i ove ove godine se održava u Dublinu, gde će 100 kvalifikovanih timova imati priliku da pokažu svoja znanja i veštine samim inženjerima Google kompanije.

Pobednike očekuju vredne nagrade u organizaciji Google-a.

LazyBrain je ove godine zvanični hub Google #Hash Code 2018 takmičenja i želi da vas pozove da prijavite svoj tim, odaberete “LazyBrain” kao hub u opciji za odabir hub - ova (ovde) i pišete na hashcode@lazybrain.org zašto baš vi i zašto baš vaš tim.

Motivaciono pismo možete poslati do 20. februara 2018.

Tim koji LazyBrain bude odabrao dobija 4 karte za put u Dablin.

*Pobednički tim biće objavljen do 25. februara 2018.

*Motivaciono pismo ne sme biti duže od 404 karaktera.

Više informacija možete pronaći na sajtu ili na zvaničnoj Facebook stranici.

Pratite nas za više informacija.

Ne budite lenji! :)

Srećno kodiranje!

Oceni tekst

4
8 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga