22.08.2018. ·
1 min

GrowIT - konferencija koja pomera granice

HelloWorld
0
GrowIT - konferencija koja pomera granice

Krajem godine, Novi Sad će ugostiti svetske programere na konferenciji GrowIT. Na novosadskom Sajmu, okupiće se domaći i svetski stručnjaci koji će razmenjivati svoja znanja iz oblasti programiranja.

Koncept konferencije je potpuno drugačije od svih dosadašnjih koje smo videli. Događaj će trajati dva dana, i imaće za cilj da na jednom mestu okupi kako programere svih nivoa, tako i ljude iz biznisa.

Razlog za to je što se svi dosadašnji događaji uglavnom fokusiraju na jednu ciljnu grupu, ili na jedan programski jezik, i onda izostane momenat da se svi spoje na jednom mestu i pronađu zajednički jezik. Predavanja na GrowIT konferenciji će biti tako postavljena, da mogu da ih slušaju i programeri i menadžeri i da i jedni i drugi razumeju gde nastaju izazovi u komunikaciji i kako mogu da se prevaziđu.

Preko 30 domaćih i inostranih predavača deliće svoj znanje sa delegatima. Teme koje će se pokrivati tom prilikom obuhvataju Frontend i Backend tehnologije, kao i biznis teme sa fokusom na Agilni razvoj softvera. 

Puna lista predavača će biti poznata u septembru, ovom prilikom najavljujemo samo nekoliko kao mali uvod:

  • Dolazi nam predavač koji je bio deo core Angular tima, on je sertifikovani Google Developer Expert - Ahsan Ayaz
  • Zbog jednog od predavača Apple je morao da izbaci hotfix pre nekoliko meseci kako bi popravili jedan od najvećih propusta na MacOS platformi. U pitanju je Lemi Orhan Ergin
  • Iz velike Mozilla Fondacije dolazi nam Tanay Pant koji će pričati o razvoju VR igrica

Ostale predavače možete videti na zvaničnom sajtu konferencije.

Karte po najnižoj ceni su sve prodate. Trenutno je aktuelna kategorija Super Early Bird, koja traje dok postoje zalihe.

Oceni tekst

4
3 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima