14.10.2021. ·
3 min

HomeStory: u potrazi za protagonistima neke nove priče

HelloWorld
0
HomeStory: u potrazi za protagonistima neke nove priče

Razvijajući se kao ogranak u okviru druge kompanije, HomeStory je čekao savršen trenutak da se nakon par godina iskustva, odmetne i postane kompanija za sebe - ispisujući nova poglavlja na tržištu nekretnina u SAD. Oslonac tog tehnološkoog i strateškog razvoja je pre svega, zasnovan na radu sjajnih timova u Beogradu, Srbiji kao i u Austinu, Teksasu.Od novembra 2020. godine sa 30 ključnih protagonista u Beogradu, za samo 11 meseci, HomeStory tim je porastao za skoro 50%. Čini se da će ta brojka samo rasti - sa trenutnom potražnjom klijenata i novim pilot projektima na kojima timovi vredno rade, HomeStory ima predviđen porast u broju zaposlenih od 70% do kraja godine, u odnosu na početni broj. 

Na čemu rade trenutni protagonisti HomeStory priče?

HomeStory je vodeći provider cash back rewards programa tj. novčanog podsticaja koji krajnjem korisniku pruža mogućnost povraćaja sredstava u vidu novčane nagrade, prilikom prodaje ili kupovine kuće, uz pomoć agenata i brokera koji su deo HomeStory mreže.

Dakle, svojom aplikacijom, objedinjuje ekosistem brokera, agenata za nekretnine, finansijskih institucija i HomeStory rewards program u jedinstvenu celinu. Krajnji cilj je da klijenti, kupci nekretnina, što lakše i efikasnije donesu prave odluke, vezane za najvažniju životnu kupovinu - kupovinu njihovog doma. 

U saradnji sa najboljim brokerskim kućama i agentima u SAD, HomeStory pruža uslugu klijentima koji žele da kupe ili prodaju svoj dom, na teritoriji 50 država. Jedan od značajnijih ciljeva je da se kupcima olakša čitav proces i iz tog razloga, kompanija je ostvarila saradnju sa jednom od najvećih banaka u SAD. Preko ove banke, HomeStory korisnicima nudi opcije pri izboru agenta, brokera, kvalitetne nekretnine i savetnika za hipoteku. Na ovaj način, znatno se ubrzava sam proces realizacije kupovine ili prodaje nekretnine, a HomeStory obećava daleko manju glavobolju svojim korisnicima pri donošenju te značajne životne odluke. Pored ove, najveće banke, HomeStory je ujedinio snage sa 10 drugih finansijskih kuća i banaka, kao sa i najvećom brokerskom kućom sa preko 50,000 agenata za prodaju nekretnina.  Takođe, bliži se i trenutak bliske saradnje sa  vodećom kompanijom za pretragu nekretnina na američkom tržištu.

Ko su glavni protagonisti u HomeStory priči?

Glavni protagonisti HomeStory priče su timovi u Beogradu, Srbiji i u Austinu, Americi. Koncept rada je all remote, zaposleni su u mogućnosti da rade od kuće, uz podršku kompanije u vidu paketa benefita kao sto su: kompetitivna zarada, kompletna oprema za rad od kuće, plaćeno bolovanje 100% do 30 dana, itd. Međutim, ono čime se kompanija posebno ponosi je mesečna naknada za pokrivanje režijskih troškova, kao i mesečni poklončići zahvalnosti takozvani gift packs, u vidu kafe, čajeva, voća, omiljenog napitka, čokoladica, raznih organskih, zdravih i domaćih proizvoda. Poput mise-en-scene u kinematografiji, svi ovi faktori u kombinaciji zapravo predstavljaju HomeStory priču.

HomeStory se trudi da kroz svakodnevnu praksu svojim dragim protagonistima, stvori sredinu u kojoj će se osećati osnaženo da prezentuju svoje ideje, budu kreativni i inovativni. Uz pomoć direktne komunikacije sa timom i ostatkom organizacije, kompanija želi da se zaposleni osećaju cenjeno, podržano i sigurno u svoj poslovni identitet.

Kako se dobija uloga u HomeStory priči?

Ako ste zainteresovani za dinamično okruženje, saradnju sa otvorenim i komunikativnim ljudima, ako ste spremni da učite i ako se ne plašite novih izazova - mozda je uloga u HomeStory priči prava prilika za vas.

HomeStory učestvuje na Regionalnom sajmu poslova koji je trenutno u toku. Poseti njihov štand i pogledaj na kojim pozicijama traže kandidate.

Oceni tekst

4
18 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga