13.04.2022. ·
1 min

Humanitarni IT CS:GO turnir Vol.3

HelloWorld
0
Humanitarni IT CS:GO turnir Vol.3

Zadovoljstvo nam je da se i ove godine tradicionalno okupimo u aprilu!

Humanitarni CS:GO turnir Vol.3 za sve domaće IT kompanije održaće se 16. i 17. aprila, a ove godine, želja nam je da se okupimo i igramo za naše najmlađe - ZA NAŠA PORODILIŠTA.

Kao i prethodnih godina, početni fond obezbeđuje Quantox u iznosu od milion dinara i nadamo se što većem odzivu cele IT zajednice kako bismo ujedinjeni pomogli što većem broju ustanova.

Nakon prijava zainteresovanih ekipa, biće organizovano javno glasanje u kojem mogu učestvovati svi građani i uz pomoć kojeg ćemo usmeriti donaciju na porodilište/a sa najviše glasova.

Pravila HIT turnira ostaju ista - prikupite ekipu, prijavite svoj tim, donirajte novac u humanitarni fond i rezervišite vikend u aprilu za online druženje za jedan humani cilj!
Link za prijavu: https://forms.gle/tBbtkbgZpa1ppBW16

Timovi se sastoje od 5 članova, a svaka kompanija može da prijavi najviše 3 tima.

Da se osvrnemo kratko i na retrospektivu prethodnih uspeha HIT turnira:

● 2020.
Učestvovalo 80 kompanija i 70 timova uz prikupljen fond od 3 miliona dinara koji je uručen Kliničkom centru u Nišu, Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje za pomoć medicinskom osoblju i Unicefu za nabavku opreme.
● 2021.
Učestvovalo 45 kompanija i 35 ekipa, a prikupljena donacija u iznosu od 1 853 000 dinara usmerena je za pomoć u lečenju malene Nađe Đerović iz Čačka.

Ove godine želimo da zaigramo još jače i pomognemo naše najmlađe i njihove majke.

Vreme je da se držimo zajedno!

Oceni tekst

5
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga