image-slide2
Opšti IT

Humanitarni događaj “IT štafeta za dečji osmeh“

30.01.2018. | 1 min

Novosadska kompanija Vega IT poziva sve zainteresovane IT kompanije da se pridruže humanitarnoj akciji “IT štafeta za dečji osmeh” i prijave svoje timove da 11. marta učestvuju na trci 4 x 1100m “IT štafeta” i time pomognu ugroženoj deci u Sigurnoj kući Novi Sad.

Poziv je namenjen svim društveno odgovornim pojedincima, grupama, organizacijama i kompanijama. Potrebno je okupiti tim od četiri osobe i na email m.bozic@vegait.rs prijaviti se za trku “IT štafeta” koja se organizuje u nedelju 11. marta u 13h u Kameničkom parku u Sremskoj Kamenici.

Vega IT već treću godinu za redom organizuje ovaj događaj. Prošle godine je u ovoj trci učestvovalo 300 mladih stručnjaka iz IT industrije koji su donirali navedenoj instituciji novac u iznosu od 300.000,00 dinara.

Cilj ove akcije jeste da se IT zajednica udruži i podstakne promene koje mogu doprineti boljitku društva.

Vega IT Sourcing DOO je jedna od retkih IT kompanija koja je u potpunosti u domaćem vlasništvu. Osnovana je 2008. godine sa sedištem u Novom Sadu. Kompanija se bavi razvojem softverskih proizvoda i uspešno posluje na tržištima Velike Britanije, Švajcarske, Nemačke, Belgije i Holandije. Briga o zajednici u kojoj posluju je nešto na šta su posebno ponosni jer smatraju da je u osnovi stabilnog i jakog biznisa, snažna i razvijena društvena zajednica. Njihova vizija je stvaranje uspešne kompanije, čiji uspeh i bogatstvo će im omoguti da svet oko sebe učine boljim mestom za život.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da kontaktirate Maju Božić na broj telefona 069701456 ili e-mail adresu: m.bozic@vegait.rs.


(4 osobe su glasale, prosečna ocena: 5)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška