IT čajanka Vol.4
Dešavanja

IT čajanka Vol.4

05.10.2020. | 1 min

Poslovi Infostud u sklopu najvećeg online regionalnog sajma poslova, organizuju webinar u vidu panel diskusije za IT kandidate. Već poznata „IT Čajanka vol.4“ biće održana 8. oktobra sa početkom od 18 časova preko ZOOM platforme.

Ono šta je ove godine novina, jeste da ne razgovaramo sa predstavnicima ljudskih resursa, već upravo sa kolegama iz IT sektora. Razgovaramo sa onima koji taj posao uveliko rade i koji su zaista stručni, te najtačnije mogu da nam kažu kakva je trenutna situacija u branši.

Moderator panela je Branislava Subotin, Saradnik za razvoj komercijalnih usluga, koja će sa svojim sagovornicima iz vodećih IT kompanija u Srbiji, poput Maje Kovečević iz CCBIL-a, Mladena Popovića iz Atos-a i Vladimirom Bukincem iz kompanije Ximedes, pokušati da odgonetne sve nedoumice IT-jevaca.

Šta ćete saznati na webinaru?

 • Kako je izgledao put od prvog projekta do IT stručnjaka?
 • Da li seniori imaju potpunu slobodu u odlučivanju i koliko se njihov glas čuje?
 • Šta je to šta jednog IT-jevca drži lojalnim jednoj kompaniji?
 • Da li je zaista plata najvažnija ili je to nešto drugo?
 • Tehnologije u kojima žele da se usavršavaju?

Svoja pitanja slobodno postavite u četu u toku webinara, potrudićemo se da dobijete odgovor.

Regionalni sajam poslova 2020 je jedanaesti online sajam zapošljavanja i obrazovanja. Ove godine biće održan od 1. do 14. oktobra. Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com, sajta  Moj-posao.net  iz Hrvatske,  Posao.ba  iz Bosne i Hercegovine, Vrabotuvanje.com.mk iz Makedonije, a od ove godine učestvuje i sajt Deloglasnik.si iz Slovenije. 


(4 osobe su glasale, prosečna ocena: 4)

1 komentar

 1. Radosav Marković
  Radosav Marković oktobar 11, 2020 u 20:44 · Odgovori

  Hvala Vam draga moja što mi s vremena na vreme pošaljete nešto lepo. Ja sam prevashodno matematičar i sada imam vremena da se posvetim mojom algebrom i u detalje čitam algebarske strukture. Ali i celog života bavio sam se i programiranje. I sada napravim manju aplikaciju za neku manju firmicu. Uradio sam jedan lep program u c# vezano za uštedu autobuskih guma. U čemu je problem? Pogonske gume se brže troše nego ne pogonske na autu pa i na autobusu. Postoji matematička metoda koja daje odgovor posle koliko kilometara trabaju gume da se rotiraju. I tu se napravi lepa ušteda za firmu koja ima dosta autobusa... Predtpostavljam da znate da su gume prilično skupe. Ako vas bude interesovalo reći ći ću vam i cenu... Gazda je rekao da je to skupo ali kada je se konsultovaao sa ljudima iz firme zvao me i dao novac... Zadovoljan je uštedom... Sve sve ali matematika...
  Želim vam srećan rođendan i svako dobro..

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška