26.03.2018. ·
3 min

Kako da naši IT projekti i timovi e-migriraju ka vrhunskom učinku i boljim finansijskim rezultatima?

HelloWorld
1
Kako da naši IT projekti i timovi e-migriraju ka vrhunskom učinku i boljim finansijskim rezultatima?

Kada pričamo o savremenoj komunikaciji i poslovanju na internetu, neizbežan termin je instant kultura. Jednostavno, brz način života nas je primorao da cenimo svoje vreme, ali sa druge strane tu je i neizdrž sa parolom: „Hoćemo sve i hoćemo sad“. Trenutno, a zapravo i zauvek najveći resurs svakog od nas je vreme.

Iz tih razloga, mnoge inovacije u tehnologijama svode se na sve brže i instant procese koji zahtevaju od nas minimum vremena.

Međutim, u te inovacije je potrebno uračunati i dugoročnost zadatog procesa. Taj proces može biti brz, ali da li je njegova svrha da traje i bude postojan?

Upravo INAT samit  ove godine razmišlja brzo, ali rešava komplikovane jednačine koje se tiču dugoročnog uspeha: kako da radimo efikasno i pametno? Kako da radimo na svojoj viziji, bez rasipanja reči i resursa? Kakav način razmišljanja nam je potreban da bismo napravili dobar strateški plan kao IT preduzetnici?

Ovo su trenutno aktuelne teme na svetskoj IT sceni, pa se u skladu sa tim INAT tim i preko 25 predavača iz sada već 13 zemalja sveta okuplja oko  koncepta: od e-migracije do digitalne transformacije.

Pored saradnje programerskih i biznis timova, zanimaće nas  i teme poput gejmifikacije, IoT-a, kako primeniti uspešno veštačku inteligenciju i blokčejn u biznisu, a kada ih ne koristiti; kako restruktuirati IT kompaniju i timove inženjera i netehničkog osoblja; kako odabrati najbolje klijente i zaposlene sa kojima ćemo dugoročno sarađivati, šta treba da znamo o e-sports i IT zanimanjima budućnosti koji mladima postaju karijerni poziv; kako da dupliramo svoju produktivnost tokom 24 sata.

INAT govornici su upravo uspešni IT profesionalci iz celog sveta. Oni dolaze sa jednistvenom vizijom da podele svoje znanje i svetsko iskustvo, kao i da se za razliku od mnogih konferencija direktno sretnu sa publikom.

Tokom 13. i 14. aprila INAT će okupiti oko 500 učesnika i preko 25 predavača, a  12. i 15. aprila vas  očekuje umrežavanje sa posetiocima i nekim od sledećih govornika:

  • Deni Kridom, šestostrukim dobitnik nagrade Brajan Trejsi za najbolji prodajni učinak na svetskom nivou koji je konsultovao više od 400 IT biznisa radi uspešne transformacije poslovanja
  • Mošeom Sarfatijem, finansijskim savetnikom iz Tel Aviva i osnivačem Krypton Venture Capital
  • Oanom Bourai, projektnom menadžerkom The European Young Innovators Forum, vodeće IT organizacije za mlade iz Brisela, i osnivačice Romanian IT koja pokreće globalni program mentorstva Vilijemom Le Vor-Berijem, senior liderom u IBM-u u Americi koji je zadužen za Watson i cloud tehnologije
  • Semom Malikarjunanom, izvršnim strategom u Hubspot-u

Od kompanija iz Srbije i regiona, samo neke od potvrđenih koje će se predstaviti i podeliti  svoju ekspertizu su: TeleSign, Avisto, Infostud, Bitgear, Delta Holding, NetCast; a tu su i vodeće startap i programerske zajednice uključujući i Inicijativu Digitalna Srbija.

INAT samit se održava drugi put po redu i u svojoj organizaciji okluplja mlade ljude: kako studente, tako i IT profesionalce sa velikom željom za konstantnim napretkom. U vrlo kratkom i instant roku INAT vam nudi veliki broj predavanja, radionica, kao i jednistveni muzički program u subotu uveče.

Zvuči skoro nestvarno, a možda i neverovatno?

Ako se vratimo na sam početak: možda će proces biti sa naznakom na brzini, ali je znanje i iskustvo koje ćete dobiti neprocenjivo i bez roka trajanja.

Pošto je vreme danas jako važno, ne gubite ga i rezervišite svoju kartu za INAT već danas i ostvarite popust!  Ponuda traje do 27. marta i uz kod INATpro18 dobijate kartu za 88 EUR.

Sve ostale informacije pratite na sajtu INAT samita.

Vidimo se 12. aprila uveče na otvaranju događaja!

Oceni tekst

5
1 glas

1 komentar

Nenad Jevtovic Nenad Jevtovic 29.03.2018.
0
0

Moje postovanje za informaticku zajednicu u Srbiji. Kako da u IT sektoru uradimo vise, postignemo i zaradimi vise? Izreka: "Bez alata, nema zanata!" po mom misljenu vazi i ovde, u prevodu, mozemo da uporedimo prvo tehnicke preferencijale sa kojima raspolaze (ukupno Hi-tek) Srbija, sa onim zemljama koje su nam u ovoj sferi konkurencija na trzistu. Dakle, brzina, snaga kao i kapacitet interneta kod nas, uslovi za neophodan Wirles bilo gde, kao i broj korisnika interneta u Srbiji. Najvaznije je da kad te podatke uporedimo, ne klonemo duhom, vec da nadjemo vise motiva za razvoj domaceg IT sektora, u ovom veku. Hvala S postovanjem, Nenad

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima