09.08.2019. ·
1 min
· [ Vreme: subota, 10.08.2019. 18:00h ]

Kako da se izdvojiš u moru prijava za posao u IT sektoru?

HelloWorld
2
Kako da se izdvojiš u moru prijava za posao u IT sektoru?

U Startit Centru Zrenjanin biće održan još jedan ‚‚1 na 1“ meetup uživo, a ovog puta će posetioci slušati kako da povećaju svoje šanse prilikom zaposlenja u IT sektoru i izdvoje se u moru prijava. Meetup se održava u subotu, 10. avgusta, sa početkom u 18:00 časova.

Ponuda i potražnja poslova u IT sferi je sve veća iz godine u godinu, ali za dobijanje samog posla nije dovoljan sam nivo znanja koji kandidati poseduju. U sledećoj epizodi emisije ‚‚1 na 1“ Milan Milićev razgovara sa Nikolom Petrovim na temu koje su to najčešće greške prilikom apliciranja za neku IT poziciju i šta izdvaja odlične kanditate od prosečnih. Program se sprovodi uz podršku ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Gost događaja je Nikola Petrov, Supervizor WordPress Premium Support tima u kompaniji GoDaddy. Izazov sa kojim se susreo je kako drastično uvećati tim u Srbiji u kojoj trenutno manjka kvalitetnog IT kadra. Od procesa selekcije CV-jeva kandidata, pa do završnog kruga testiranja Nikolino praktično iskustvo u procesu zapošljavanja je nešto što može biti vrlo korisno svakom ko je ikada bio na razgovoru za posao a želeo bi da sada čuje kako to izgleda biti sa druge strane i učestvovati u odabiru kandidata.

Moderator meetup-a je Milan Milićev, koji se više od 10 godina profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja.

Prisustvo na ovom događaju je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta, neophodno je da se prijavite putem formulara.

Oceni tekst

0

2 komentara

Stefan Stefan 09.08.2019.
0
0

Hoce li biti stream prenosa ili video materijala nakon meetup-a? ^_^

HelloWorld.rs 09.08.2019.
0
0

Zdravo Stefane, 

Nažalost, nemamo tu informaciju. Nismo organizatori ovog događaja već samo prenosimo vest o ovom zanimljivom meetupu. 

Šaljemo ti veliki pozdrav! :) 

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga