Kako izgleda Centar za analizu podataka u kompaniji A1
Opšti IT PROMO

Kako izgleda Centar za analizu podataka u kompaniji A1

14.06.2021. · 1 min

Industrija telekomunikacija odavno se pomerila od pukog nuđenja poziva, poruka i interneta, proširujući svoj fokus i na brojne digitalne servise.

Razvoj industrije otvorio je brojne mogućnosti kada je u pitanju sticanje novih znanja i veština kao i njihova primena, te je sada veliki broj pozicija koje u skorijoj prošlosti nisu bile mnogo zastupljene u kompanijama - postojali su, tu i tamo, pojedinci koji su nosili određni deo posla.

Razvoj industrije i novih radnih mesta znači i razvoj karijere i napredak, te vam sa zadovoljstvom predstavljamo jedan od, relativno, novijih timova u okviru A1 Srbija – Centar za analizu podataka.

Za A1 se može reći da je „data driven“ kompanija – oduvek su postojali timovi koju su ogromnu vrednost donosili uvidima stečenim kroz podatke. Zašto sada posebno ističemo novi tim? Šta to njega razlikuje od ostalih? U pitanju je tim koji se bavi naprednom analitikom, razvojem sistema koji analiziraju ogromne količine podataka, na osnovu kojih se donose brojne poslovne odluke, akcije ili pak unapređenja. Centar za analizu podataka je na usluzi, ne samo A1 kompaniji u Srbiji, već svim A1 kompanijama u okviru naše grupacije koju čini sedam zemalja.

Želimo da proširimo naš tim stručnjaka koji se bavi naprednom analitikom, razvojem softvera, mašinskim učenjem, veštačkom inteligencijom. Pozivamo vas da zajedno radimo na kreiranju što veće vrednosti za sve naše korisnike. Pogledajte koje pozicije trenutno imamo otvorene:

Upoznajte se sa našim stručnjacima, njihovom svakodnevicom i pošaljite nam vašu prijavu!


(8 osoba je glasalo, prosečna ocena: 5)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška