14.12.2017. ·
2 min

LazyBrain - Master Plan 0.01

HelloWorld
0
LazyBrain - Master Plan 0.01

“Niko ne zna šta algoritam zapravo predstavlja, ali verujemo da ako bismo otkrili neku grubu aproksimaciju onoga što stvarno jeste i uspeli da je implementiramo, da bi to doprinelo daljem napretku.”

Šta je LazyBrain?

LazyBrain je neprofitna organizacija koja se bavi istraživanjem, analizom, evaluacijom i razvojem projekata na polju informacione i sajber bezbednosti, mašinkog učenja i veštačke inteligencije.
Naš cilj je da unapredimo Digitalnu inteligenciju bilo kod studenata, profesora, inženjera, pojedinaca i čovečanstva uopšte, s ciljem da oni imaju što više koriste od iste.
Partneri naše organizacije su institucije obrazovnog karaktera, korporacije, startapovi i male kompanije, udruženja inženjera, timovi studenata, komiteti profesora, pojedinci i svi oni koji dele naše ciljeve i vrednosti.

Čime se bavimo?

Naša misija je da izgradimo uspešan, digitalni, visokotehnološki i inovativni ekosistem koji će moći, da za relativno kratko vreme transformiše tradicionalni pristup zastupljen u obrazovanju i biznisu u domenu informacionih tehnologija.
Entuzijasti i pojedinci će biti u prilici da steknu veštine iz oblasti Digitalne inteligencije kroz naš projekat “Open Library” i radionice koje organizujemo u saradnji sa partnerima iz obrazovnog i biznis sektora.
Namera nam je da obezbedimo adekvatne uslove za studente, profesore, inženjere i istraživače, kako bi bili u mogućnosti da kontinuirano unapređuju i razvijaju projekte koji će imati pozitivan uticaj na sveukupan razvoj Digitalne inteligencije i društva uopšte, a tiču se oblasti Informacione i sajber bezbednosti, mašinkog učenja i veštačke inteligencije.

Na čemu trenutno radimo? (Šta nas trenutno okupira)

Trenutno radimo na razvoju strateških i izvršnih planova koji se tiču kako interne, tako i eksterne organizacije i definisanju projekata koji se odnose na obrazovanje, istraživanje i razvoj u oblasti informacione i sajber bezbednosti, mašinkog učenja i veštačke inteligencije.
Fokusirani smo na trening i edukaciju ljudi i timova, s ciljem razvoja takvog načina razmišljanja koji će im omogućiti da razumeju, analiziraju, procene i implementiraju rešenja problema iz realnog života. Takođe nastojimo da negujemo kulturu koja u prvom planu ima ‘problem solving’ kao koncept.

Ako delite naše ciljeve ili želite da podržite naš rad, bilo da ste pojedinac, predstavnik kompanije ili institucije, kontaktirajte nas jer smo uvek raspoloženi za nove ideje.

Oceni tekst

5
19 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga