15.02.2019. ·
1 min
· [ Vreme: četvrtak, 28.02.2019. 9h ]

Leading SAFe® trening

HelloWorld
0
Leading SAFe® trening

Agilno se danas primenjuje na nivou timova, ali i na nivou čitavih kompanija. Neke kompanje su nastale kao agilne i lakše se nose sa uvođenjem agilnih procesa, a mnoge prelaze iz tradicionalne na agilnu organizaciju rada i potreban im je model agilne tranzicije. Takvi modeli se zovu skalirani agilni modeli (Scaled Agile) i ima ih nekoliko u svetu. Uspešno se primenjuje u svim iole složenim kompanijama koje imaju potrebu za usklađivanjem rada većeg broja timova koji rade na isporuci jednog proizvoda ili projekata. Poznavanje skaliranih agilnih modela traži sve više svetskih kompanija, poput Master Card-a, Fedex-a, Amazona.

Vodeći model agilizacije poslovanja je Scaled Agile Framework® – SAFe®, a trening u organizaciji Agile Humans je namenjen svima koji žele da se upute u mogućnosti skaliranja agilnog razvoja.

Trening traje dva dana, 28. februar i 1. mart od 9 do 17 časova oba dana. Dvodnevni trening daje odgovor na pitanje kako primeniti Agilno i Scrum na celu organizaciju, kako sinhronizovati rad većeg broja timova, a neke od tema koje će polaznici obraditi su:

  • Šta je SAFe? Scaled Agile Framework (SAFe): Ključne vrednosti i principi i strategija implementacije
  • Lean Thinking i Agile Development. Šta su agilno i lin, kako se razlikuju i kako se dopunjuju. Kako agilni i lin principi i prakse utiču na uspešnost kompanije.
  • SAFe arhitektura
  • Kako se skalira liderstvo u agilnim kompanijama: šta tačno radi Lean Agile Leader, koučing u Lean Agile kompanijama. Šta je transformational leadership.
  • Kontinuirana isporuka vrednosti kroz Continuous Delivery Pipeline itd.

Trening drži Bojan Milutinović, iskusan trener i profesionalac, sertifikovani SAFe® Program Consultant. Jedan od tri SAFe® Program konsultanata u celom regionu, i jedan od deset Sertifikovanih Scrum Profesionalaca u Srbiji.

Po završetku ovog treninga stičete sertifikat prepoznat u svetu - Certified SAFe® Agilist.

Za više detalja o treningu i sertifikatu posetite sledeću stranicu.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga