13.08.2019. ·
2 min

Letnja košarkaška Liga

HelloWorld
0
Letnja košarkaška Liga

Krajem meseca juna je na Adi Ciganliji počela prva sezona Letnje košarkaške Lige. U ovom velikom, sportskom takmičenju učestvuje osam ekipa. One će se tokom letnjih meseci, pa sve do septembra, boriti za titulu šampiona Letnje košarkaške Lige. Ekipe koje učestvuju su 4K MBS, Mozzart, MSG & MSGNC, HDL Design House, Avast, Graphic Beast, Enetel Solutions i Balkan Bet

Utakmice se igraju na Adi Ciganliji. na novom terenu, na novobeogradskoj strani kod kružnog toka. Takmičenje se održava u petkom od 20h do 22h i subotom od 19h do 21h. Obezbeđeni su odlični uslovi za igrače,  svlačionice sa tuševima, tribine, reflektori. Zatim HD snimci svake utakmice. Letnja košarkaška Liga je pre svega rekreativno – zabavnog karaktera.

Ovo je projekat koji pruža mogućnost zaposlenima da pokažu svoj timski rad, ali ovog puta na košarkaškom terenu, na jednom od najlepših mesta u Beogradu. Cilj je da igrači svoje kancelarije zamene igrom u prirodi, na svežem vazduhu, a da se u njihovim rukama umesto računara nađu košarkaške lopte. Letnja košarkaška Liga spaja ljude, navodi ih da se bave sportom, pravi nova prijateljstva,  i potencira zdrav život.

Iza čitavog projekta stoji ambiciozan, ozbiljan, mlad tim ljudi koji su vredno radili poslednjih meseci ne bi li se ovaj projekat realizovao. Organizacija je takođe obezbedila i nagradni fond za pobednika kao i indidualne nagrade tokom trajanja sezone. Sve informacije o takmičenju, zanimljivosti, fotografije i snimke utakmica nalaze se na zvaničnoj web sajtu itliga.rs, Instagram stranici i Youtube kanalu.

Letnja košarkaška Liga je u sklopu organizacije IT Lige. Košarkaška IT Liga je prvi projekat u Srbiji koji na jednom mestu okuplja IT svet. Osnovan je pre dve godine u Beogradu. Iza sebe broji 2 uspešne sezone, 16 zadovoljnih ekipa, preko 150 igrača, preko 120 odigranih utakmica. Održava se u predivnom ambijentu balona Corn Product. IT Liga zahteva još veći tim ljudi, jer projekat traje 7 meseci, od novembra do maja. Cela organizacija IT Lige, zajedno sa Letnjom košarkaškom Ligom, pokazuje svoju profesionalnost i odanost poslu, ne dozvoljavajući greške u svom radu. Uskoro kreću pripreme za treću sezonu košarkaške IT Lige u Beogradu, ali i prvu sezonu košarkaške IT Lige u Novom Sadu.

Oceni tekst

5
4 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga