30.06.2017. ·
1 min

Letnji hakaton

HelloWorld
0
Letnji hakaton

Prvi Letnji hakaton u organizaciji Poslovi.infostud.com, Helloworld.rs i Poslonaut-a biće održan od 15. do 16. jula u prostorijama Playground-a u Beogradu.

Za takmičare je predviđeno 24 časa programiranja za pronalazak inovativnog rešenja u formi mobilne ili web aplikacije za digitalizaciju oglasa za posao. Tema i sve potrebne smernice biće saopštene na dan početka takmičenja, u subotu, a učesnici mogu da se prijavljuju do popune broja mesta.

Na Letnjem hakatonu mogu da učestvuju i ranije formirani timovi, kao i neformalni timovi i startaperi, a jedan tim može da ima najviše 4 punoletna člana. Hrana, piće i mentorska podrška su obezbeđeni, a dovoljno je da takmičari ponesu samo računar.

Pored takmičarskog dela, učesnicima će biti na raspolaganju različiti zanimljivi sadržaji, poput obuke za predstavljanje ideja i rešenja koje su osmislili i realizovali, kao i VR kutak gde će moći kratko da se odmore i zabave.

Ukupan novčani nagradni fond je 3500 evra, od čega pobedničkom timu ide 2000 evra, drugoplasiranom timu 1000 evra, a trećeplasiranom 500, dok ideje i rešenja postaju vlasništvo organizatora.

Svi takmičari mogu da se prijave na zvaničnom sajtu događaja.

Oceni tekst

5
5 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga