11.04.2018. ·
1 min
· [ Vreme: petak, 20.04.2018. ]

Ludum Dare Game Jam

HelloWorld
0
Ludum Dare Game Jam

Još jedan u nizu Ludum Dare Game Jam organizovan od strane Indiestellar zajednice koja istovremeno obeležava i prvu godišnjicu svog postojanja će se održati u od petka 20. do nedelje 22. aprilaStartit Centru Novi Sad.

Ukoliko ste uživali na nekim od prethodnih džemova ili ga nikada nista posetili a uvek ste želeli, sada vam se predstavlja idealna prilika da oprobate svoju veštinu pravljenja video igara.

Svi znamo da su igre veoma zahtevni projekti koje definitivno ne mogu da se naprave kako treba u kratkom periodu od 72h (koliko traje Ludum Dare) ali definitivno možemo da:

- se lepo provedemo
- napravimo nešto malo i interesantno
- naučimo nove stvari
- se povežemo sa drugim ljudima i možda upozamo saradnike
- se odmorimo od svakodnevnice na nečemu što pomalo liči na crunch, ali je zapravo veoma zabavno pošto nemate pritisak da će vaša kompanija/studio/tim ostati bez nečega ključnog ukoliko ne završite

Prijave se vrše na sledećem linku.

Indiestellar zajednica je osnovana baš na prošlogodišnjem Ludum Dare Game Jamu. Cilj je poboljšanje indie community kroz organizovanje različitih događaja poput ovog jama, konferencija kao što su IRDC, meetupa, i besplatnih radionica.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga