14.06.2022. ·
1 min

MASTERING IT MARKET IN SERBIA – how did we do IT?

HelloWorld
0
MASTERING IT MARKET IN SERBIA – how did we do IT?

U periodu od 8. do 10. juna, održan je Network Management Forum u Barseloni, a glavna tema bili su najnoviji trendovi u industriji digitalnih rešenja za zapošljavanje i predstavljanje i analiza najuspešnijih primera na globalnom nivou.

Konferencija je održana u kampusu globalne centrale kompanije Adevinta u Barseloni, a prisutno je bilo preko 50 C-level menadžera iz celog sveta iz vodećih kompanija u industriji.

HelloWorld je imao čast da se na ovoj konferenciji predstavi predavanjem na temu: “Mastering IT Market in Serbia – how did we do IT“, koje je održao Darko Burčul, šef marketinga i PR-a Infostuda, najveće srpske grupacije sajtova za zapošljavanje i ljudske resurse. Poseban osvrt je bio na kampanji „Da ti ništa ne promakne“ kao i servisu altTab. Na konferenciji se, zajedno sa Darkom, pojavila i Jelena Bajčetić, direktorka prodaje.

Tema o kojoj je bilo reči naišla je na dobre reakcije prisutnih i ispostavila se kao izuzetno aktuelna na mnogim tržištima. Network je najveća međunarodna mreža najposećenijih sajtova za zapošljavanje, pa se Management Forum pokazao kao dobra prilika za upoznavanje, sticanje kontakata i razmenu iskustava, dok je nakon uspešno održanog predavanja Infostud pozive za buduću razmenu znanja i saradnju dobio od kolega iz različitih zemalja poput Španije, Švedske, Poljske i Albanije.

Oceni tekst

5
5 glasova
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga