14.03.2016. ·
2 min

Majkrosoft razvojni centar poziva studente iz Novog Sada na konkurs za praksu i radna mesta

HelloWorld
0
Majkrosoft razvojni centar poziva studente iz Novog Sada na konkurs za praksu i radna mesta

U sredu i četvrtak, 16. i 17. marta, održava se deseti po redu Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi – KONTEH. Studentska organizacija EESTEC LC Novi Sad organizuje dvodnevni događaj na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Majkrosoft razvojni centar u Srbiji i ove godine sa ponosom pruža podršku sajmu KONTEH i najavljuje svoje učešće u potrazi za mladim IT talentima.

KONTEH predstavlja sjajnu priliku da se studenti upoznaju sa opcijama za posao ili stručnu praksu, ali i da poveže kompanije sa obrazovnim institucijama i mladim talentima. Kao zlatni sponzor Sajma, Majkrosoft razvojni centar u Srbiji želi da upozna i zainteresuje što veći broj mladih, talentovanih, ljudi sa Univerziteta u Novom Sadu, sa izuzetno kvalitetnim mogućnostima prakse i zaposlenja koje nudi.

„Rad i praksa u Majkrosoft razvojnom centru je sjajna šansa za sve mlade i talentovane inženjere da ostanu u Srbiji, nastave da se profesionalno usavršavaju i da u isto vreme, kao deo uspešnog tima Razvojnog centra, rade na izazovnim projektima doprinoseći razvoju novih Majkrosoft tehnologija“, izjavila je Nataša Malinović, PR i event menadžer u Majkrosoft razvojnom centru u Srbiji.

Majkrosoft razvojni centar u Srbiji želi posebno da istakne da iako najveći broj zaposlenih u Centru čine diplomirani inženjeri elektrotehnike i diplomirani matematičari – svi koji vole programiranje mogu da se prijave za posao ili praksu. Isto tako ne postoji ni ograničenje koje se odnosi na godinu studija, jer se već nakon prvog semestra može dobiti praksa, ili čak posao.

Pored detaljnih informacija o tome šta nudi i kakav profil mladih talenata traži, Majkrosoft razvojni centar organizovaće i simulaciju intervjua, koja će omogućiti zainteresovanim studentima da vide i lično prođu kroz deo selekcionog procesa – intervju za pozicije u Majkrosoft razvojnom centru u Srbiji.

Predstavnici Majkrosoft razvojnog centra u Srbiji pozivaju sve studente iz Novog Sada koji vole programiranje, i žele da se upoznaju sa mogućnostima karijere u oblasti savremenih informaciono-komunikacionih tehnologija, da dođu na KONTEH koji se 16. i 17. marta održava na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Poziv za zaposlenje i praksu u Majkrosoft razvojnom centru u Srbiji otvoren je tokom cele godine, a svi zainteresovani više informacija mogu dobiti na linku http://www.microsoft.com/serbia/mdcs/jobs.aspx, ili putem maila mdcsinfo@microsoft.com.

Oceni tekst

3
2 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga