19.05.2023. ·
1 min

Marko Vučetić ispred sajta HelloWorld na panelu Recruiters Assemble

HelloWorld
0
Marko Vučetić ispred sajta HelloWorld na panelu Recruiters Assemble

Na događaju "Recruiters Assemble", koji su organizovali Popcorn i Tim Centar, održanom 12.05. u Novom Sadu, govornici iz različitih firmi su diskutovali na panelu pod nazivom "Recruiters Fuck-up" o ličnim neuspesima u procesu zapošljavanja. Među govornicima su bili Bojan Zrnić, CEO IT Engine-a, Ivana Canić, direktorka HR-a Strauss Adriatic-a, Predrag Okanović, vlasnik i senior konsultant, i Marko Vučetić, PR menadžer HelloWorld.rs.

Marko Vučetić je podelio svoje lično iskustvo neuspeha u procesu zapošljavanja na IT tržištu rada i dao korisne savete za one koji se suočavaju sa istim problemima. Istakao je važnost učenja iz neuspeha i daljnjeg usavršavanja kako bi se postigli bolji rezultati u budućnosti.

Govornici na panelu takođe su pozvali HR menadžere i regrutere da razmisle o svom pristupu procesu zapošljavanja, uvažavajući i druge kriterijume osim formalne stručnosti, poput motivacije i empatije kandidata.

Panel diskusija na događaju Recruiters Assemble bila je vrlo korisna i inspirativna, a svaki od govornika dao je značajan doprinos razumevanju ovog sve prisutnijeg problema na tržištu rada.

Oceni tekst

5
2 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga