13.07.2021. ·
2 min

Najveći svetski inovatori iz oblasti veštačke inteligencije ne trećem Wonderland AI Summit-u

HelloWorld
1
Najveći svetski inovatori iz oblasti veštačke inteligencije ne trećem Wonderland AI Summit-u

Prepoznat kao jedan od najinovativnijih događaja u svetu, Wonderland AI Summit treću godinu za redom okuplja svetske lidere u oblasti veštačke inteligencije na online samitu 21. i 22. oktobra 2021. godine

Ove godine na samitu se očekuje učešće preko 2000 učesnika i više od 100 svetskih kompanija poput Huawei, Samsung, Google, PWC, Neurala, Nvidia i mnogih drugih. Na četiri bine najsvežije informacije iz AI predstaviće 120 eminentnih svetskih predavača. Posebnu pažnju ove godine Wonderland posvećuje startup-ima koji će upravo na jednoj od četiri bine moći da predstave svoj rad. 

“Zemlja čuda”, ce u okviru 4 online stejdža (edukacionog, tehničkog, startup i glavnog stedjža) ugostiti imena poput:

  • Massimiliano Versace (Neurala),
  • Alison Lowndes (NVIDIA),
  • Aleksandra Faust (Google Brain Research),
  • Nicholas Lane (Samsung AI),
  • Josh Simons (VMware),
  • Anand Rao (PWC),
  • Patrick Bangert (Samsung SDS),
  • Anna Nordell-Westling (Sana Labs) kao i mnoga druga.

Inicijativa za organizaciju ovog događaja globalnog karaktera potiče upravo od AI entuzijasta iz Srbije, uz tradicionalnu podršku diamond partnera i prijatelja iz kompanije Huawei. Takođe, samit su podržale i kompanije Dell, Anari AI, Serbian AI Society, Angelico, CITY AI i mnoge druge. 

Već od danas svi zainteresovani mogu osigurati svoje mesto na najvećem online AI događaju ove godine i saznati kako vodeće svetske kompanije razvijaju i primenjuju AI rešenja u svom poslovanju. 

Zahvaljujući mnogobrojnim sponzorima, kotizacija za učešće ostala je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu, a posebni paketi karata i pogodnosti omogućene su i studentima.

Postanite deo budućnosti koja dolazi! Osigurajte svoje mesto već danas!

Obezbedili smo i 10% za kupovinu karte sa našim promo kodom HW10, koji se unosi prilikom kupovine karte na sajtu.

Wonderland AI Summit je deo Wonderland AI ekosistema koji čine AI entuzijasti, istraživači i lideri u povezanim oblastima okupljeni u Serbian AI Society, Anari AI, Wonderland AI Summit, Angelico i CITY AI – organizacije koje kroz različite pristupe veštačkoj inteligenciji unapređuju demokratizaciju znanja u oblasti AI-a kao i širenje i promociju tehnoloških noviteta na proaktivan i inovativan način. 

Oceni tekst

5
3 glasa

1 komentar

Marko Marko 14.07.2021.
0
0

Slusao sam prosle godine, wonderland polako ali sigurno gradi svetsku pricu. Ponosan na nase ljude. 

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga