NineUP - napredni tech razgovori u kompaniji Levi9
Opšti IT

NineUP - napredni tech razgovori u kompaniji Levi9

17.06.2019. · 1 min

Jedan poseban meetup organizovan je pre nekoliko dana u beogradskoj kancelariji kompanije Levi9 Technology Services: NineUP – Advanced Tech Talks.

Zašto “advanced tech talks”? Iz jednostavnog razloga: iz želje da se kreira jedinstven networking događaj koji bi okupio najiskusnije kolege kako bi se u direktnom kontaktu, kroz predavanja o konkretnim radnim iskustvima i razgovor o njima, razmenila iskustva i proširila znanja o najaktuelnijim temama IT sveta – Serverless arhitekturi, AWS-u i JavaScript-u.

Svojim bezmalo petnaestogodišnjim postojanjem i uspešnim poslovanjem u Holandiji, Srbiji, Ukrajini i Rumuniji, Levi9 je stekao ogromno iskustvo i znanje, kao i brojne relevantne kontakte među najozbiljnijim poznavaocima tehnologija koje se koriste u razvoju softverskih rešenja. Tako su predavači bili gosti iz Holandije i Srbije, a za ključne teme prvog NineUP-a, odabrane su tri izuzetno zanimljive:
„Collaborative NPM package development automation best practices“ (Ivar van der Burg, Lead Solution Architect @Talpa Digital, Holandija),
„Designing testable serverless apps with hexagonal architecture“ (Slobodan Stojanović, CTO @Cloud Horizon, Srbija) i
„Serverless architecture for mobile game platform at scale“ (Raymond Veldhuizen, Solution Architect @Talpa Digital, Holandija).

Sva tri predavanja je publika ocenila kao visoko kvalitetna i sadržajna, a Levi9 se ne zaustavlja samo na prvom NineUP-u: u planu je nastavak projekta, koji će obuhvatiti i neka nova predavanja, kao i rad u okviru radionica.


(4 osobe su glasale, prosečna ocena: 5)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška