17.06.2019. ·
1 min

NineUP - napredni tech razgovori u kompaniji Levi9

HelloWorld
0
NineUP - napredni tech razgovori u kompaniji Levi9

Jedan poseban meetup organizovan je pre nekoliko dana u beogradskoj kancelariji kompanije Levi9 Technology Services: NineUP – Advanced Tech Talks.

Zašto “advanced tech talks”? Iz jednostavnog razloga: iz želje da se kreira jedinstven networking događaj koji bi okupio najiskusnije kolege kako bi se u direktnom kontaktu, kroz predavanja o konkretnim radnim iskustvima i razgovor o njima, razmenila iskustva i proširila znanja o najaktuelnijim temama IT sveta – Serverless arhitekturi, AWS-u i JavaScript-u.

Svojim bezmalo petnaestogodišnjim postojanjem i uspešnim poslovanjem u Holandiji, Srbiji, Ukrajini i Rumuniji, Levi9 je stekao ogromno iskustvo i znanje, kao i brojne relevantne kontakte među najozbiljnijim poznavaocima tehnologija koje se koriste u razvoju softverskih rešenja. Tako su predavači bili gosti iz Holandije i Srbije, a za ključne teme prvog NineUP-a, odabrane su tri izuzetno zanimljive:
„Collaborative NPM package development automation best practices“ (Ivar van der Burg, Lead Solution Architect @Talpa Digital, Holandija),
„Designing testable serverless apps with hexagonal architecture“ (Slobodan Stojanović, CTO @Cloud Horizon, Srbija) i
„Serverless architecture for mobile game platform at scale“ (Raymond Veldhuizen, Solution Architect @Talpa Digital, Holandija).

Sva tri predavanja je publika ocenila kao visoko kvalitetna i sadržajna, a Levi9 se ne zaustavlja samo na prvom NineUP-u: u planu je nastavak projekta, koji će obuhvatiti i neka nova predavanja, kao i rad u okviru radionica.

Oceni tekst

5
4 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima