03.03.2015. ·
1 min
· [ Vreme: sreda, 29.04.2015. ]

#NovaEnergija2015 - regionalna konferencija o internet ekonomiji

HelloWorld
0
#NovaEnergija2015 - regionalna konferencija o internet ekonomiji

Od 29. aprila do 03. maja Color Press Grupa organizuje veliku regionalnu konferenciju o internet ekonomiji.

Ovogodišnja konferencija “Nova energija” održaće se u MK Mountain Resortu na Kopaoniku sa više od 1000 učesnika iz zemlje i regiona, 30 prezentacija i panela i četiri žurke u hotelu “Grand”.

Najstručniji predavači iz zemlje, regiona i inostranstva će kroz predavanja, panele i radionice ukazati koji je put u bogato informaciono društvo. Nova energija će okupiti sve relevantne Internet preduzetnike, marketing i PR stručnjake, nezavisne novinare, vlasnike medija, državne predstavnike, nevladine organizacije i agencije, korporacije, udruženja i sve pojedince sa vizijom.

Poseban deo programa biće fokusiran na iskustvo Izraela koji je sredinom ’80-ih pokrenuo svoju ekonomiju upravo investiranjem u ljude, obrazovanje i IT tehnologiju.

Neki od panela biće: Silikonska dolina na dnu Panonskog mora (Kraljevi novosadske IT scene), Živeti od bloga (Panel uspešnih blogera), Kako smo se transformisali iz medijske u digitalnu agenciju, Srpski rulet (The Shining stars of Serbian video game industry), IT Klaster, Šalteri digitalne banke (Telenor), Twitter (Da li je moguća #revolucija) i mnogi drugi.

Više o konferenciji na zvaničnoj stranici www.novaenergija.rs.

Oceni tekst

3
2 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga