11.06.2018. ·
1 min

Novi projekat kompanije Vega IT - “Code for a cause 2“

HelloWorld
0
Novi projekat kompanije Vega IT - “Code for a cause 2“

Novosadska kompanija Vega IT poziva sve zainteresovane da se pridruže akciji “Code for a cause 2” i predlože projektne ideje u periodu od 01.06 do 30.06.2018. godine, čijom bi realizacijom mogao da se reši problem u našoj zajednici ili u svetu.

U toku je prva faza prikupljanje ideja. Konkurs je namenjen društveno odgovornim pojedincima, grupama i organizacijama. Potrebno je izabrati oblast u kojoj postoji prostor za unapređenje i čije rešenje podrazumeva izradu aplikacije ili programa. Sve ideje se prijavljuju popunjavanjem kratke forme na ovom linku.

Vega IT će zajedno sa građanima odrediti prioritete projekata putem javnog glasanja (od 16.07 do 23.07.) na Facebook stranici i početkom septembra okupiti IT stručnjake, zainteresovane entuzijaste iz IT zajednice koji će 48 sati raditi na realizaciji rešenja.

Cilj ove akcije jeste da se uz pomoć inovativnih ideja i tehnologije podstaknu promene koje mogu doprineti boljitku društva.

Vega IT Sourcing DOO je jedna od retkih IT kompanija u potpunosti u domaćem vlasništvu. Osnovana je 2008. godine sa sedištem u Novom Sadu. Kompanija se bavi razvojem softverskih proizvoda i uspešno posluje na tržištima Velike Britanije, Švajcarske, Nemačke, Belgije i Holandije. Briga o zajednici u kojoj posluju je nešto na šta su posebno ponosni jer smatraju da je u osnovi stabilnog i jakog biznisa, snažna i razvijena društvena zajednica. Njihova vizija je stvaranje uspešne kompanije, čiji uspeh i bogatstvo će im omoguti da svet oko sebe učine boljim mestom za život.

Za sve dodatne informacije možete ih kontaktirati putem telefona ili e-mail adrese: Maja Božić 069701456, m.bozic@vegait.rs.

Oceni tekst

5
11 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga