17.06.2019. ·
1 min

Objavljen SEETEST 2019 program konferencije

HelloWorld
0
Objavljen SEETEST 2019 program konferencije

SEETEST, kao jedna od najvećih konferencija posvećenih testiranju softvera u Jugoistočnoj Evropi, ima za cilj popularizaciju ove oblasti i njenog značaja. Lokacija konferencije se bira po rotirajućem principu između zemalja članica SEETB-a (South East European Testing Board) - Bugarska, Srbija i Rumunija. Ove godine red je na Rumuniju. Grad domaćin biće Bukurešt  25. i 26. septembra.

Svi koji su čuli ili posetili SEETEST prethodnih godina, znaju koliko značajna imena mogu da očekuju i ono što se od njih može čuti. Teme su uvek u skladu sa trendovima i novitetima u testiranju softvera i uključuju real-life slučajeve i rešenja problema sa kojima se testeri, menadžeri, inženjeri često susreću. SEETEST, pored veterana industrije, podržava i "daje glas" novim nadama kako bi podelili svoja iskustva i znanje.

Ove godine postoji još jedan dodatak - na konferenciji SEETEST 2019 tutorijali i prezentacije će se paralelno održavati u četiri sale, umesto dosadašnje tri, i biće omogućen još veći izbor akutelnih tema. Učesnici će imati čast da poslušaju velika imena industrije kao što su Paul Gerrard, Vipul Kocher, Jan Jaap Cannegieter, Olivier Denoo, Andy Redwood, Alon Linetzki, Michaël Pilaeten, Pablo Garcia Munos.

Drugi dan konferencije ispuniće 20 najzanimljivijih i najinspirativnijih govora koje je, od 85 apliciranih radova iz čak 20 zemalja, pažljivo odabrao programski odbor SEETEST-a.
Doživite SEETEST sada po 20% nižim cenama karata. Požurite, jer popust traje do 15. jula. Iskoristite Early Bird kampanju i prijavite se za dvodnevno uživanje u razmeni znanja o testiranju softvera! Kompletan program konferencije, kao i ulaznice, možete pronaći ovde.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga