02.06.2020. ·
1 min

Od sada možeš da porediš kompanije na IT Insajderu

Od sada možeš da porediš kompanije na IT Insajderu

Da li i tebi traženje posla ume da bude naporno?

Dok tražiš posao, imaš otvoreno u pretraživaču mali milion kartica sa informacijama o kompanijama? Koje otvorene pozicije imaju, iskustva zaposlenih, beneficije, plate i slično? Prelaziš iz taba u tab i pokušavaš da stvoriš celokupnu sliku o svakoj kompaniji. Ako je odgovor da, nisi jedini.

via GIPHY

IT insajdersvakodnevnovrednoradi na povećanju transparentnosti domaćeg IT tržišta rada i prikupljanju informacija iz prve ruke. Zatvori sve tabove, omogućili smo ti da jednostavno porediš do 3 kompanije na IT Insajderu.

Po čemu se porede kompanije?

  • Opštoj oceni (beneficije, mogućnost napredovanja, balans između karijere i privatnog života, % zaposlenih koji preporučuju kompaniju)
  • Mišljenju zaposlenih o radu u toj kompaniji i utiscima sa intervjua
  • Broju zaposlenih
  • Prihodima
  • Profitu
  • Trenutno otvorenim pozicijama

[USKORO] mogućnostpoređenja i plata :)

Kako da uporedim kompanije?

Idi na: https://www.helloworld.rs/uporedi-kompanije i izaberi bilo koje kompanije sa IT Insajdera za komparaciju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukoliko se zatekneš na pojedinačnoj kompanijskoj stranici na IT Insajderu, klikni na "Uporedi kompanije", izaberi još jednu kompaniju i započni poređenje.

 

 

 

 

 

 

Koje kompanije prvo porediš? Bez obzira da li biraš između dve ponude, započinješ potragu za novim radnim mestom ili si samo radoznao,  isprobaj novu funkcionalnost i obavezno nam javi utiske u komentaru.

Oceni tekst

5
12 glasova
Tatjana Obadić Tatjana Obadić

Master ekonomista, zakoračila u magični IT svet (čitaj: pobegla iz banke). Za vas, svakodnevno istražuje i povećava broj IT oglasa. Ukoliko ste postavili pitanje na kontakt@helloworld.rs, postoji velika verovatnoća da vam je baš ona odgovorila. Ukoliko niste – jedva čeka da vas čuje. Kada ste željni druženja sa IT zajednicom, bacite pogled na najave dešavanja da vidite gde vas sve vodi. U slobodno vreme svoj nestašni duh smiruje časovima joge, zaljubljenik u knjige i putovanja. Raduje se zimi.

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga