13.11.2018. ·
1 min

Odbrojavanje do početka druge sezone košarkaške IT Lige može da počne

HelloWorld
0
Odbrojavanje do početka druge sezone košarkaške IT Lige može da počne

Košarkaška IT Liga je prvi projekat u Srbiji koji na jednom mestu okuplja IT svet, ali na terenu. Druga sezona startuje 17. novembra u Beogradu i traje do kraja maja naredne godine.

IT Liga je prvenstveno rekreativno-zabavnog karaktera koja će vam pružiti priliku da pokažete timski rad, ali ovog puta na košarkaškom terenu. Ideja ovog projekta je okupljanje velikog broja IT firmi i IT fakulteta koji će više upoznati svoj tim, sklapati nova prijateljstva, a možda i upoznati budućeg poslodavca.

Za sebe ne kažu da su najbolji, ali nude najbolje uslove (najbolji balon u Beogradu “Corn Product”, profesionalne sudije) čime pre svega ističu profesionalnost i odanost poslu. Isto tako, jedina su Liga koja ima obezbeđenu prvu pomoć na terenu. U sklopu balona se nalazi i kafić sa pogledom na teren, koji je idealno mesto za predah nakon napornog meča, kao i prilika da uživo pratite utakmice vaših rivala.

Tokom prve sezone IT Liga je stekla poverenje kod svih ekipa i saradnika, a u predstojećoj sezoni očekuju još više uzbuđenja, napetosti, borbenosti i naravno da bude još bolja sezona.

Deset ekipa će se kroz dvokružni sistem takmičenja i “knock-out” fazu boriti za titulu šampiona IT Lige. Treneri mogu da se prijavljuju za svaku utakmicu, a za više informacija o samom događaju posetite sajt lige.

Sportski pozdrav!

Oceni tekst

5
8 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga