O kompaniji
74
Iskustva
35
Plate
Poslovi
Quantox Technology logo

Quantox Technology

3.3
06.04.2021.

Održan humanitarni CS:GO turnir

Helloworld

Juče je završen drugi po redu Humanitarni CS:GO turnir. Na turniru je učestvovalo 35 ekipa a 45 kompanija i medijskih partnera je podržalo događaj.Timovi koji su, nakon višečasovne igre, osvojili prva tri mesta su: 1. Mesto - Quantox Technology 2. Mesto - Mad Head Games 3. Mesto - Vega IT

Ono što je najvažniji broj ovog turnira jeste suma od 1 853 000 dinara koliko je sakupljeno za pomoć u lečenju male Nađe Đerović koja se leči od cerebralne paralize.

Organizacijom drugog po redu turnira smo još jednom dokazali da je IT zajednica složna i jaka i da svi zajedno pokušavamo da doprinesemo i da pomognemo onda kada je to najpotrebnije. Turnir postaje tradicionalna stvar i nadamo se da ćemo, u godinama koje dolaze, nastaviti da novac usmeravamo na prava mesta a da će nam se sve više i više kompanija pridruživati. Turnir podstiče ljude na humanost, na solidarnost i ujedinjenje u ispunjenju glavnog cilja. Kroz zabavu do značajnih sredstava onima kojima je to zaista neophodno.

Radi podsećanja, Humanitarni turnir se prvi put održao prošle godine kada je fond od 3 242 000 dinara doniran institucijama i organizacijama za borbu protiv korona virusa.

Poseti profil kompanije.

Galerija