05.05.2021. ·
1 min
· [ Vreme: subota, 15.05.2021. ]

Open IT - studentska IT konferencija

HelloWorld
1
Open IT - studentska IT konferencija

Petnaesta po redu "Open IT" konferencija održaće se 15. i 16. maja na platformi 360 Connect. Teme su: IT trendovi, IT projektni menadžment, Cloud tehnologije, veštačka inteligencija i mašinsko učenje, biznis tehnologije, kao i game development. Tema konferencije je "Budi anomalija".

Pored radionica, organizatori dovode i veliki broj govornika, koji će podeliti svoje životne priče, i kako im je baš ta jedinstvenost u njima pomogla. U dva dana konferencije na jednom mestu okupljaju 300+ studenata i 40+ govornika iz 20+ kompanija.

Ukoliko želiš da budeš deo ove konferencije i otvoriš vrata svom uspehu, možeš da se prijaviš na sledećem linku.

Šta je Open IT?

Open IT je projekat AIESEC organizacije i nastao je sa idejom da pomogne mladim IT studentima u njihovom sledećem koraku. Već 15 godina pomažu studentima da razviju svoj potencijal, tako što im daju priliku da otkriju svoju strast u različitim sferama IT-ja, saznaju o najnovijim tehnologijama, upoznaju se sa ponudom praksi/poslova, i čuju priče najuspešnijih ličnosti i kompanija.

O AIESEC-u

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 110 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću omladinsku organizaciju vođenu od strane mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

Oceni tekst

5
3 glasa

1 komentar

Andrej Andrej 13.05.2021.
0
0

Stundent sam druge godine na ITS visokoj skoli za IT, smer racunarska multimedija. Prvi put prisustvujem open IT-u i zelim da prosirim svoje znanje. Zanima me gaming.

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga