26.03.2019. ·
2 min

Osnove Photoshop-a u Startit Centru Zrenjanin

HelloWorld
0
Osnove Photoshop-a u Startit Centru Zrenjanin

Besplatan kurs Photoshop-a za početnike će biti organizovan u Startit Centru Zrenjanin, od 15. do 25. aprila u okviru četiri časa. Svakog ponedeljka i četvrtka od 16:00 do 18:00 polaznici će imati priliku da nauče osnove ove oblasti.

Teme koje će se obrađivati tokom kursa:

PRVI ČAS — Prezentacija programa za kurs, prelaženje svih osnovnih alata u Photoshop-u.
DRUGI ČAS — Dizajniranje vizit karte
TREĆI ČAS — Izrada flajera
ČETVRTI ČAS Izrada Facebook cover slike.

Nakon završenog kursa, polaznici će imati osnovno znanje programa Photoshop-a i moći da dizajniraju postere, vizit karte i cover slike za promociju brenda.

Termini održavanja časova su:
 • ponedeljak, 15. aprila
 • četvtak, 18. aprila
 • ponedeljak, 22. aprila
 • četvrtak, 25. aprila

Da biste učestvovali na kursu, morate biti slobodni da se pridružite u svakom od termina i da imate 10 časova nedeljno na raspolaganju za časove, domaće zadatke i vežbanje.

Predavač Dušan Manojlović je grafički dizajner koji je sada već oko 8 godina u tom svetu. Radi za firmu Progressive media od 2013. godine. Imao je prilike da radi dizjan logotipa i brending za mnogobrojne firme kako iz Srbije tako i iz inostranstva, kao i mnogobrojne grafičke pripreme, video dizajn i slično.

Uslovi za učešće na kursu:
 • ozbiljni kandidati u nameri da nauče ove veštine i primenjuju ih u daljem radu
 • kandidati koji su u prilici da prisustvuju baš svakom času koji se organizuje
 • znaju da koristite računar, i imaju računar koji će donositi i raditi na njemu imaju neko osnovno znanje iz Photoshopa (imaju instaliran ovaj program na računaru). *Ukoliko kandidat nema svoj lap top, nek nam piše na e-mail adresu zrenjanin@startit.rs.
 • imaju osnovno znanje engleskog jezika
 • mogu da odvoje 5 sati tokom svake nedelje trajanja kursa za domaće zadatke i vežbanje
 • uvažavaće rad na času, predavača i druge polaznike
 • zalog priložiti 2.000 dinara; zalog se vraća svima koji prisustvuju svim terminima i koji rade domaće zadatke, u suprotnom depozit se u Vaše ime donira Udruženju za brigu o životinjama Banata “Beta” Zrenjanin.
  Dodatak: zalog je jedini način koji imamo kojim možemo da osiguramo primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj. Prijave su otvorene do srede, 10. aprila i možete se prijaviti koristeći ovu formu.

Oceni tekst

5
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga