O kompaniji
185
Iskustva
101
Plate
Poslovi
Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

4.3
02.09.2021.

Otvoren novi konkurs Levi9 stipendija za studente tehničkih fakulteta

Helloworld

Levi9 stipendije nude paket finansijske i mentorske podrške, kao i prvo zaposlenje.

Prvi septembar, datum koji uvek vezujemo za početak škole, simbolično je izabran i za početak novog konkursa stipendija za studente tehničkih fakulteta, koji organizuje kompanija Levi9. Najbolji studenti mogu da očekuju finansijsku i mentorsku podršku tokom studija, ali i prvo zaposlenje u ovoj IT firmi, nakon završenog Fakulteta.

Motivacija studenata da u toku akademskog obrazovanja steknu praktična znanja, ali i dodatno priznanje za trud i rad, sve je veća. Podrška u prvim poslovnim iskustvima neretko bude amajlija na celom profesionalnom putu.

“Stipendija, kao i posao u Levi9, usmerili su me profesionalno. Dali su mi i motivaciju i polet da budem što bolji student i što bolji junior u timu. Omogućili su mi da karijeru započnem u profesionalnom, opuštenom i organizovanom okruženju, da radim na sebi i učim.” kaže Sandra Radojević, koja je kao studentkinja beogradskog Matematičkog fakulteta dobila Levi9 stipendiju.

Sandra sada radi kao fullstack developer, uglavnom u JavaScript-u, prati savete i fidbek starijih kolega u timu, i planira da isproba i druge tehnologije.

Program stipendija podrazumeva finansijku podršku tokom 10 meseci trajanja akademske godine, učešće na različitim edukativnim programima, radionicama, takmičenjima, ali i druženjima Najnera. Takođe, tu je i prilika za završetak studentske prakse koja je sastavni deo kurikuluma fakulteta, i ono najvažnije - mentorska podrška iskusnijih kolega.

Nikola Milanko, Mobile Developer, kaže da mu je Levi9 stipendija olakšala studiranje u finansijskom smislu, ali da je u toku studija iskoristio i dodatne benefite poput prakse. „Posle studija na PMF-u usmerio sam se na mobilne aplikacije, čime se i dalje bavim. Kao Levi9 stipendista imao sam priliku da pre zvaničnog starta razgovaram sa seniorima, o tehnologijama koje su se koristile u tom trenutku na Android projektima, a to mi je pomoglo da se dodatno pripremim za početak rada.”

Nakon završenog fakulteta, Levi9 stipendisti imaju i zagarantovan prvi posao.

„Danas se bavim tačno onim što sam rekao da želim da se desi za 5 godina. Levi9 stipendija mi je itekako značila jer sam uvideo da neko vrednuje moj trud, rad i ambiciju, i da je spreman da me podrži da tim putem i nastavim.“ kaže Mihajlo Perendija, Data Scientist. Mihajlo se nakon osnovnih odlučio i za master program na FTN-u, a, kako kaže, u planu mu je da se razvija na svim poljima biznisa – od razumevanja potreba klijenta, zahteva tržišta, planiranja rešenja i implementacije.

Na konkurs mogu da se prijave svi zainteresovani studenti određenih departmana sa Fakulteta tehničkih nauka, PMF-a, Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin u Zrenjaninu, kao i svih fakulteta IT orijentacije sa Univerziteta u Beogradu. Uslov je da studenti po prvi put upisuju četvrtu ili petu godinu studija u akademskoj godini 2021/2022, kao i da su očistili sve ispite sa prethodne godine.

Do sada je kroz program Levi9 stipendija u prethodnih 8 godina prošlo 45 studenata, a mnogi od njih i dalje razvijaju svoje karijere u ovoj holandskoj kompaniji. Više od 600 IT profesionalaca radi u Levi9 Srbija, u okviru dva razvojna centra i tri kancelarije bazirane u Beogradu, Zrenjaninu i Novom Sadu.

Konkurs za Levi9 stipendije je otvoren od 1. septembra do 15. oktobra, svi detalji su dostupni ovde.

Posetite profil kompanije Levi9.

Galerija