O kompaniji
185
Iskustva
102
Plate
Poslovi
Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

4.2
10.01.2023.

Otvorene prijave za .NET WinterWorkshop program

Helloworld

.NET WinterWorkshop je program zimskih interaktivnih radionica koje kombinuju različite metode učenja – praktične zadatke, video kurseve kao i saradnju sa mentorima, iskusnim Najnerima. Osmišljen je tako da kombinuje najbolje iz hibridnog okruženja, rad od kuće i povremene prilike za kolaboraciju uživo, iz kancelarije Levi9 u Zrenjaninu.

Program traje 6 nedelja i odlična je prilika za sve koji žele da dopune svoje znanje i oprobaju se u praktičnim zadacima. Pored prilike da polaznici nauče više o .NET-u i bazama podataka, odslušaće i Scrum trening, i razvijati aplikaciju uz podršku mentora.

Program zimskih radionica nastao je 2020. godine, upravo u Zrenjaninu, i do sada je kroz njega priliku za stručno usavršavanje imalo skoro 30 polaznika. Za neke od njih, .NET WinterWorkshop bio je i prvi korak u Levi9, nakon kog je usledilo zaposlenje. Stefan Živanov je 2022. godine prošao kroz šestonedeljnu radionicu i prenosi svoje iskustvo:

„Na WinterWorkshop radionici sam se prvi put sreo sa profesionalnim radnim okruženjem. Naučili smo dosta toga, ali bih posebno istakao razvijanje aplikacija praćenjem određenih konvencija i principa za pisanje koda. Ovo je nešto na šta se ne obraća pažnja na fakultetu, a trebalo bi.“ Stefan dodaje i to da je kombinacija aktivnosti i rad sa mentorima od neprocenjive vrednosti za nekoga ko je na početku karijere.


Miloš Mihajlović je, prošle godine u ovo vreme, takođe bio deo programa .NET WinterWorkshop. Kako kaže, to je bila prilika da nauči mnogo toga o pisanju čistog koda, načinu razmišljanja, arhitekturi i razvoju aplikacija.

Takođe, kroz učešće u programu dobio je jasnu sliku kako izgleda raditi u IT kompaniji. „Pre radionice sam mislio da su ljudi u IT industriji zatvoreni i povučeni, ali se taj mit definitivno razbio nakon radionice u Levi9. Video sam da je ovde prisutna jedna prijatna radna atmosfera, da sam okružen ljudima sličnih interesovanja, koji su spremni da pruže podršku i da napredujemo zajedno.“

Osnovno poznavanje nekog programskog jezika, web tehnologija (HTML, CSS i JavaScript), kao i baza podataka je predznanje koje je potrebno za prijavu, poručuju Najneri Stefan i Miloš. Mentori, iskusni IT profesionalci koji već godinama rade u Levi9, biće tu kao podrška svim polaznicima.

„Mentori iz Levi9 su nam za svaku oblast dali uvodno predavanje i materijale za učenje. Nakon toga bi usledili zadaci za samostalan ili rad u grupi. Odlična stvar je što su mentori uvek bili na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice, i ovde bih voleo da istaknem prednost odlaska u kancelariju, zbog ličnog kontakta sa njima, ali i ostalim kolegama“, dodaje Miloš.

Prijave za zimske .NET radionice su otvorene do 25. januara, očekujemo tvoju!

Posetite profil kompanije Levi9.

Galerija