19.09.2016. ·
1 min

Otvorene prijave za ICT Hub Startup program

HelloWorld
2
Otvorene prijave za ICT Hub Startup program

Otvoren je konkurs za ICT Hub Startup program, koji treću godinu za redom timovima sa inovativnim idejama obezbeđuje sticanje znanja, veština i podršku potrebnu da svoju ideju pretvore u uspešan biznis.

Pet posebno odabranih timova moći će i da pohađa besplatno svih sedam meseci programa. Svi timovi mogu da dobiju više informacija i da se prijave do 26. septembra na www.generacija3.icthub.rs Kriterijumi za izbor su originalnost, izvodljivost i tržišna relevantnost ideje, kao i kapacitet članova tima da je realizuju.

Program počinje od oktobra ove godine i traje do maja sledeće godine. Obuke i radionice vodiće neki od najuspešnijih preduzetnika i menadžera sa mnogo godina radnog iskustva. Osim obuka i redovnog savetovanja sa mentorima ICT Hub-a, za razvoj svog projekta, timovi će imati na raspolaganju i dodatnu savetodavnu pravnu, knjigovodstvenu, HR i marketinšku podršku koja će im biti od značaja kod pokretanja startapa. Obezbeđena je  mogućnost povezivanja sa stručnjacima relevantnim za razvoj ideje, pokretačima startapa koji poseduju neophodna iskustva u pokretanju biznisa, potencijalnim investitorima i partnerima sa kojima ICT Hub ima saradnju.

Stipendije za pet timova su obezbeđene zahvaljujući projektu „Podrška tehnološkom preduzetništvu mladih“ koji realizuje ICT Hub, a finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Oceni tekst

5
3 glasa

2 komentara

mihalj mihalj 25.09.2016.
0
0

Dali postoji mogucnost online ucesce u ucenju sa ostalim clanovima tima, Srdacan pozdrav,

HelloWorld.rs 26.09.2016.
0
0

Zdravo Mihalj,

Nažalost, nema opcije online učešća. Potrebno je prisustvo bar jednog člana tima na radionicama koje će se održavati u popodnevnim časovima.

Pozdrav! :)

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga