Otvorene prijave za ICT Hub Startup program
Opšti IT

Otvorene prijave za ICT Hub Startup program

19.09.2016. | 1 min

Otvoren je konkurs za ICT Hub Startup program, koji treću godinu za redom timovima sa inovativnim idejama obezbeđuje sticanje znanja, veština i podršku potrebnu da svoju ideju pretvore u uspešan biznis.

Pet posebno odabranih timova moći će i da pohađa besplatno svih sedam meseci programa. Svi timovi mogu da dobiju više informacija i da se prijave do 26. septembra na www.generacija3.icthub.rs Kriterijumi za izbor su originalnost, izvodljivost i tržišna relevantnost ideje, kao i kapacitet članova tima da je realizuju.

Program počinje od oktobra ove godine i traje do maja sledeće godine. Obuke i radionice vodiće neki od najuspešnijih preduzetnika i menadžera sa mnogo godina radnog iskustva. Osim obuka i redovnog savetovanja sa mentorima ICT Hub-a, za razvoj svog projekta, timovi će imati na raspolaganju i dodatnu savetodavnu pravnu, knjigovodstvenu, HR i marketinšku podršku koja će im biti od značaja kod pokretanja startapa. Obezbeđena je  mogućnost povezivanja sa stručnjacima relevantnim za razvoj ideje, pokretačima startapa koji poseduju neophodna iskustva u pokretanju biznisa, potencijalnim investitorima i partnerima sa kojima ICT Hub ima saradnju.

Stipendije za pet timova su obezbeđene zahvaljujući projektu „Podrška tehnološkom preduzetništvu mladih“ koji realizuje ICT Hub, a finansira Ministarstvo omladine i sporta.


(3 osobe su glasale, prosečna ocena: 5)

2 komentara

 1. mihalj
  mihalj septembar 25, 2016 u 09:31 · Odgovori

  Dali postoji mogucnost online ucesce u ucenju sa ostalim clanovima tima,

  Srdacan pozdrav,

  • HelloWorld.rs septembar 26, 2016 u 10:42 · Odgovori

   Zdravo Mihalj,


   Nažalost, nema opcije online učešća. Potrebno je prisustvo bar jednog člana tima na radionicama koje će se održavati u popodnevnim časovima.


   Pozdrav! :)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška