25.06.2019. ·
1 min

Otvorene prijave za međunarodni akademski kurs “A Blockchain Reaction”

HelloWorld
0
Otvorene prijave za međunarodni akademski kurs “A Blockchain Reaction”

Po jedanaesti put, lokalna BEST grupa Niš, organizuje međunarodni letnji BEST akademski kurs. U periodu od 21. do 28. jula će se okupiti 40 studenta, od čega 22 studenta različitih obrazovnih profila iz čitave Evrope i 18 studenata Univerziteta u Nišu.

Tokom 8 dana, studenti će proći 23 sata teorijske i praktične nastave, a njihova stečena znanja biće proverena na završnom ispitu.
Tema ovogodišnjeg kursa je jedna od najpopularnijih u IT industriji, a to je Blockchain. Predavanja će biti na engleskom jeziku, a biće realizovana od strane stručnih profesora Univerziteta u Nišu, ali i predstavnika kompanija koje se bave ovom temom.

Pored sticanja znanja, imaćete jedinstvenu priliku da radite i učite u internacionalnoj atmosferi, koja podstiče kreativnost i pozitivnu energiju. Osam dana provedenih na kursu su nezaboravno iskustvo koje širi vidike i pruža novu perspektivu učesnicima i stvara nova i trajna prijateljstva.

Takođe, potrebno je platiti depozit u iznosu od 10e lokalnoj BEST grupi, koji vam se vraća ako budete prisutni na najmanje 80% predavanja tokom kursa i na završnom testu. Prijave za učešće na kursu su otvorene do 01. jula, a možete da se prijavite popunjavanjem formulara.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga