28.03.2024. ·
1 min

Pouzdana procena plata: samo na HelloWorld.rs

HelloWorld
0
Pouzdana procena plata: samo na HelloWorld.rs

Zanima te koliko se zarađuje u IT sektoru u Srbiji? Koristimo metodologiju koja omogućava preciznu procenu i jasniji pregled plata, podižući transparentnost na viši nivo! Helloworld pruža korisnicima prikaz "Pouzdane procene plata", što nas čini jedinstvenim na domaćem tržištu.

Kako se vrši procena plata?

Novu metodologiju razvili smo u saradnji sa Data Science timom. Kalkulacije plata generišemo pomoću podataka koje ste uneli na našem sajtu. Podatke obrađujemo primenom definisanih pravila vezanih za logiku biznisa, pročišćujemo ih od anomalija, a potom ih  skaliramo u skladu sa promenom vremena korišćnjem korektivnih faktora kako bismo osigurali njihovu relevantnost u sadašnjosti.

Šta prikazuje pouzdana procena plate?

Pouzdana procena plate pokazuje vrednost intervala, baziran na dovoljno velikom uzorku, unutar kog se nalazi prosečna plata. Mesečne zarade za određenu poziciju, senioritet, grad i kompaniju izražene su u evrima, isključujući promenljivu nadoknadu poput bonusa.

Šta je cilj procene plata?  

Cilj procene plata je korišćenje prediktivne analize podataka kako bismo pružili interval prosečne plate na osnovu unosa korisnika kojima raspolažemo. Ove informacije ti omogućavaju da se bolje informišeš o platama u IT sektoru.

Pogledaj našu metodologiju za procenu plata u IT sektoru i doprinesi povećanju transparentnosti unosom svoje plate.

Oceni tekst

5
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga