30.05.2023. ·
1 min

Pretražuj iskustva u profilu kompanije

HelloWorld
0
Pretražuj iskustva u profilu kompanije

Helloworld se trudi da bude ogledalo IT tržišta i pruži što veću transparentnost o platama, iskustvima o radu i iskustvima sa intervjua. Smatramo da na ovaj način pružamo sliku svakom našem korisniku o kompanijama koje ga interesuju na tržištu. Korisnici su u mogućnosti da saznaju koji su oglasi dostupni za kompaniju koju pretražuju, kakav je proces selekcije, koliko dugo traje, kakva pitanja može na intervjuu da očekuje, kada može dobiti ponudu za posao, koje beneficije kompanija pruža svojim zaposlenima i poslednje ali ne i najmanje važno kolike su plate i za koje pozicije u kompanijama za koje je korisnik zainteresovan.

Na osnovu predloga od strane upravo naših korisnika uvodimo novu opciju - mogućnost pretrage po poziciji i vrsti u profilu kompanije.

Jedan od koraka koji smo preduzeli je odvajanje iskustva o radu i iskustva sa intervjua. Sada na našem sajtu imaš opciju da pretražiš konkretno samo jednu ili samo drugu kategoriju bez mogućnosti mešanja ove dve kategorije. Takođe odlučili smo da osim kategorija možeš da pretražiš iskustvo za konkretnu poziciju koja vas interesuje u okviru profila kompanije.

Nadamo se da će ti ovo ubrzati i olakšati informisanje o kompaniji.

Do novih projekata – vaš HelloWorld tim!

Oceni tekst

5
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga